Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Τι θα γίνει επιτέλους με τον «φιλελεύθερο» Μαυρίδη;-Όχι τόσο φιλελευθερισμό βρε παιδιά. Δεν αντέχουμε κ. Μαυρίδη μου τόσο φιλελευθερισμό, θα πάθουμε τίποτα!








Με την αρθρογραφία τoυ συχνότατα επιχειρεί να σπείρει την διχόνοια στην κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας, βάζοντας ταμπέλες όπως «Συριζαίος», σε νεοδημοκράτες που μπορεί να μην συμπαθούν για παράδειγμα εναν υποψήφιο Ευρωβουλευτή, αλλά που αποδεδειγμένα δίνουν αγώνα κάθε μέρα για να απαλλαγεί η πατρίδα μας από την λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ.
Έρχεται σε απευθείας αντιπαράθεση με αποδεδειγμένα φιλελεύθερους πολιτικούς που ενισχύουν το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη και αν δεν ανήκουν σήμερα σε αυτή, την ίδια ώρα που το σύστημα στο οποίο και ο ίδιος ανήκει, δίνει βήμα σε επικίνδυνους για την χώρα ανθρώπους όπως ο Βελόπουλος.
Και το αποκορύφωμα; 
Ασκεί κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν του έδωσε χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για να διαφημίσει την.. ΕΥΔΑΠ στην ιστοσελίδα του ! 
Είναι δηλαδή ένας «φιλελεύθερος» που ζητά λεφτά δημοσίως για να διαφημίζει το μονοπώλιο του… νερού! 


Όχι τόσο φιλελευθερισμό βρε παιδιά.
Δεν αντέχουμε κ. Μαυρίδη μου τόσο φιλελευθερισμό, θα πάθουμε τίποτα!
Και θέλουμε πραγματικά να προβληματιστούν όλοι όσοι πρέπει να προβληματιστούν:
Πως αντιλαμβάνεται ο μέσος ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, την διεκδίκηση χρημάτων από την ΕΥΔΑΠ για να διαφημίσει το.. νερό, από τον πλέον φιλικό προς το κόμμα εκδότη;
Γιατί κ. Μαυρίδη μας να δουλεύουν οι Έλληνες για να πληρώνουν φόρους που θα πηγαίνουν σε εσάς μέσω των διαφημίσεων της κρατικής ΕΥΔΑΠ; Μπορείτε να μας το εξηγήσετε αυτό σας παρακαλούμε πολύ; Και δεν μπορεί να είναι απάντηση φυσικά, το ότι όλοι έτσι κάνουν.
Αυτή είναι η αντίληψη για τον φιλελευθερισμό, αυτού που υποτίθεται πως τον πρεσβεύει δημοσιογραφικά στην χώρα, εκδίδοντας ομώνυμη εφημερίδα;
Και αλήθεια: 
Πως αυτή η ¨βαμμένη» Νέα Δημοκρατία υποτίθεται ιστοσελίδα, έχει καταφέρει να διαφημίζει σταθερά, άμεσα ή έμμεσα συνδεδεμένες με το δημόσιο επιχειρήσεις σε καιρό ΣΥΡΙΖΑ; 
Πως τα καταφέρνει;
Του επιστρέφουμε λοιπόν το ερώτημα που έθεσε σε πρόσφατο άρθρο του, που ήταν: 
«Τι έκανες επι ΣΥΡΙΖΑ πατέρα;» χωρίς να χρειαζόμαστε βέβαια τις απαντήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου