Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Απόπατος






Elikas Helix

Η πατσαβούρα της υψηλής κολωνακιώτικης διανόησης, του μετώπου της λογικής και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης:
- επιστρατεύει τον Πλάτωνα και τον Χένρι Μίλλερ για να ξεπλύνει έναν παιδόφιλο

-συγχέει επίτηδες τη μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ ερωτικών συντρόφων με την ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, λες και είναι εξίσου παράνομο το να υπάρχει συναινετικό σεξ ανάμεσα σε έναν 50άρη και μια 20άρα (ή μια 60άρα κι έναν 30άρη)

-δείχνει να αγνοεί το ότι ο καταδικασθείς Νίκος Γεωργιάδης υπήρξε στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ΑΦΟΥ είχε αποκαλυφθεί η υπόθεση, και ότι υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ τον υπερασπίστηκαν στο δικαστήριο και στα τηλεοπτικά πάνελ, ισχυριζόμενοι ότι είναι θύμα πολιτικής δίωξης

-προσπερνάει αδιάφορα το γεγονός ότι μιλάμε για θύματα trafficking, δηλαδή έφηβους που απήχθησαν, ξυλοκοπήθηκαν, βιάστηκαν και πουλήθηκαν ως ερωτικοί σκλάβοι σε πελάτες ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο.

-και κλείνει με την παρακάτω εξωφρενική χυδαιότητα, γιατί όλοι μας μπορεί κατά λάθος να μπερδέψουμε ένα 15χρονο αγόρι που πληρώσαμε για να βιάσουμε, με έναν τυχαίο 17χρονο που μεγαλοδείχνει και πού να φανταστούμε ότι δεν είναι ενήλικος:


"Στοιχειώδες, κ. Γεωργιάδη. Βλέπεις ένα πρόσωπο που σε διεγείρει. Ρωτάς τι ζώδιο είναι και αμέσως μετά ζητάς ταυτότητα ή τουλάχιστον μια υπεύθυνη δήλωση όπου να εμφανίζεται ευκρινώς και ολογράφως η χρονολογία γεννήσεως, έτοιμη για το ΚΕΠ."
Απόπατος.
Στην αρχή ήμασταν στα κάγκελα για την αποσιώπηση της είδησης από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Πού να φανταστούμε ότι θα έφταναν να κάνουν ρελάνς για να βγουν από πάνω με τέτοια εμετικά δημοσιεύματα; Να τους χαίρεστε οι συντηρητικοί οικογενειάρχες τέτοιους συνοδοιπόρους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου