Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Παροξυσμός εθνικισμού και ανομία, η αντεπίθεση των καναλιών στα θετικά μέτρα (Video)


Εθνικιστικός παροξυσμός σήμερα στα κανάλια που περνούσαν από την κηδεία Κ. Κατσίφα και τους καημένους ακραίους εθνικιστές που δεν τους άφησαν "οι κακοί Αλβανοί" να παραβρεθούν σε αυτή κρατώντας τους στο τμήμα λόγω εθνικιστικών συμβόλων.
Σε ένα από αυτά μάλιστα ακούστηκε ότι έψαχναν "τη σημαία που έφτιαξε ο ίδιος ο Κατσίφας" για αυτό τους κράτησαν στο τμήμα..

Ο Άδωνις κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για άλλη μια φορά για "έλειψη ανθρωπιάς" συμψηφίζοντας άσχετα μεταξύ τους τραγικά περιστατικά. Απευθυνόμενος στο θυμικό των τηλεθεατών εκμεταλλεύτηκε από τους νεκρούς στο Μάτι, το Ζακ και τον Κατσίφα... ξεχνώντας τη Μάνδρα και τους εκεί νεκρούς...
Στη συνέχεια πέρασαν στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ χώρεσε και λίγος Ρουβίκωνας που όπως φαίνεται έχουν γίνει οι πιο σημαντικοί χορηγοί του, τα κανάλια, με τέτοια δημοσιότητα που δίνουν σε κάθε του ανάρτηση, κίνηση, εκδήλωση, για να μπορεί ο Άδωνις να ισχυρίζεται με χαρά στο ΣΚΑΙ ότι "η κυβέρνηση θεωρεί τους ανθρώπους αυτούς παιδιά της" και είναι "παραδομένη στην ανομία".

Αυτή ήταν εν ολίγοις η απάντηση των ΜΜΕ στα θετικά μέτρα που ξεκινά να φέρνει η κυβέρνηση που από το πρωι ανέλαβαν την αποδόμησή τους... με προεξάρχουσα την ορχήστρα του ΣΚΑΙ που ξεκίνησε με Πρωτοσάλτε, Μπάμπη Παπαδημητρίου και κατέληξε με Άδωνι. Έβγαλε τα αναδρομικά στους ένστολους από τη μια "ψίχουλα" και ότι πρέπει να δοθούν και από την άλλη ότι ήταν απόφαση των "Σαμαρά και Κυριάκου"!
Σύρθηκε στην ψήφιση των αναδρομικών η Ν.Δ. και σήμερα ο Άδωνις... καμαρώνει. Τι και αν ήταν η κυβέρνηση Σαμαρά που έκοψε τα αναδρομικά;
Κατ. Μπρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου