Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Αφού κι ο Άδωνις είναι... Λαγός
ε

Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας, για άλλη μια φορά χτες Πέμπτη, ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός και δύο ημέρες πριν από  την επέτειο της εξέγερσης του ’73 αναπαρήγαγε τους ισχυρισμούς των χουντικών, ότι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί.

Οι αντιδράσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν έντονες.
«Δεν μπορεί στην αίθουσα του Κοινοβουλίου να ακούγονται τέτοιες ιστορικές ανακρίβειες από οπαδούς της δικτατορίας», αντέδρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.
Το ότι ο Λαγός του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγή είναι νοσταλγός της Χούντας και αμφισβητεί ότι στο Πολυτεχνείο υπήρξαν νεκροί εξοργίζει αλλά δεν κάνει εντύπωση... Σημασία έχει να βρίσκει την απάντηση του δημοκρατικού κόσμου και των άλλων πολιτικών δυνάμεων.
Προκύπτει όμως ένα σοβαρό ζήτημα με την ακροδεξιά πτέρυγα της Ν.Δ. και την προσωπική επιλογή Μητσοτάκη. Διότι ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης στο παρελθόν είχε εκφράσει με πάθος απόψεις ταυτόσημες με αυτές του χρυσαυγίτη:
Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται στα «ανοιχτά παράθυρα» με τα οποία κοιμόμασταν την επταετία...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου