Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Πάμε στου Τσίπρα για καφέ!

 Ένα δίκιο το είχε σήμερα ο πρωθυπουργός... Αφού χτες ο Κυρ. Μητσοτάκης, αντί να πάει στη Βουλή, προτίμησε να πάει στην... Κυψέλη και να προκαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα, που μένει στην Κυψέλη, να περάσει κι από κει!


 Ένα δίκιο το είχε σήμερα ο πρωθυπουργός (μη σας πω και δύο), όταν, απευθυνόμενος προς τον κ. Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, τον κάλεσε για καφέ στην Κυψέλη. 
Με αφορμή τη χθεσινή «απόδραση» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη συζήτηση στη Βουλή για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να πει στους επικοινωνιολόγους του να μην τον πηγαίνουν στη γειτονιά του (της Κυψέλη) και μάλιστα από εκεί να τον καλεί να πάει στη... γειτονιά του. Τον συμβούλευσε μάλιστα αν πάει άλλη φορά στην Κυψέλη, να του χτυπήσει να πιουν μαζί έναν καφέ.
Ευγενική η πρόσκληση του προθυπουργού και πράγματι δείγμα πολιτικού πολιτισμού.
Αλλά το έχουμε ξαναπεί... Αυτοί οι «γαλάζιοι» επικοινωνιολόγοι δουλεύουν ακατάπαυστα για την κυβέρνηση. Αν ο πρωθυπουργός είναι πράγματι ευγενικός, θα έπρεπε τους έχει στείλει ένα γλυκό, ένα καλάθι λουλούδια... Αξίζουν ένα «ευχαριστώ». Η Πειραιώς περιμένει μια αναγνώριση...

2 σχόλια:

  1. ξερω οτι εισαι πολυ ευαίσθητη....υπερ ....ενατιον του κούλη
    και συμφωνώ μαζι σου...
    αλλά για την καθαρίστρια και τα 10 χρόνια φυλάκισης
    μούγκα στην στρούγκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή