Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Δυστυχώς βιώνουμε εποχές Ζαχαράκη...




 












Πολιτική -λένε- ότι είναι η τέχνη του εφικτού... 
Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη και είπε ας κάνω το άσπρο - μαύρο στο γνωστό πλέον θέμα με την σπίλωση του συναδέλφου Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη της εφημερίδας Documento.  
Μάλιστα για να αποφύγει να ζητήσει συγνώμη για την γκάφα ολκής την οποία έκανε, δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό ως "μη ενημερωμένη" για τις αθωωτικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί για τον Βαξεβάνη σε δεύτερο βαθμό. 
Αν είναι δυνατόν δηλαδή να είσαι αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου ενός κόμματος που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα και να μην είσαι σωστά ενημερωμένη.
 Και εάν δεν είσαι σωστά ενημερωμένη γιατί κάνεις κρίσεις και σπιλώνεις; 

Τώρα θα μου πείτε ότι αυτά είναι 'ψιλά γράμματα'΄για έναν άνθρωπο που αντί να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Βαξεβάνη, κάνει λόγο για απόπειρα "φίμωσης πολιτικών κρίσεων"... 
Δεν υπάρχει αυτό! 
Ας ελπίσουμε ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αντιληφθεί το ατόπημα της κας Ζαχαράκη και θα πράξει τα δέοντα τοποθετώντας σε θεσμικούς ρόλους τα σωστά και κυρίως τα...ενημερωμένα πρόσωπα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου