Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Το κράτος αυθαιρεσίας «προπαγάνδα» για την Σ. Βούλτεψη και τη Ν.Δ. (Video)








Ονομάζοντας «προπαγάνδα» ότι δεν την εξυπηρετεί πολιτικά η Ν.Δ. αναδεικνύεται ως την πιο ανεύθυνη πολιτική δύναμη καθώς δεν θέλει να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για τα κακώς κείμενα για τη μακρόχρονη θητεία της στη διακυβέρνηση της χώρας.
Έτσι ούτε να ακούσει δεν θέλει η κ. Βούλτεψη για τα αυθαίρετα υποστηρίζοντας ότι «αν δινόταν σύνθημα για εκκένωση,  οι άνθρωποι θα πήγαιναν στην παραλία, όπως κάθε μέρα πάνε για μπάνιο».  Τα αυθαίρετα δεν έχουν καμία σχέση. Μικρή λεπτομέρεια ότι τους κυνηγούσε μια φωτιά που τρεφόταν με ριπές ανέμων με ταχύτητα 100-120 Km/h.

«Προπαγάνδα (όσα ακούγονται και για) το 2007» είπε διότι τότε έφταιγαν άνθρωποι που δικάστηκαν και όχι η κυβέρνηση της Ν.Δ. σήμερα βεβαίως, ευθύνεται η κυβέρνηση.
Τουλάχιστον ατυχής η αναφορά της ως παράδειγμα αντιμετώπισης κρίσης στην περίπτωση του Norman Atlantic, όπου σχεδόν ισχυρίστηκε ότι με ένα super puma σώθηκαν 500 άνθρωποι!
Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση εκκένωσης για την οποία υπερηφανεύεται η Ν.Δ. σήμερα περιγράφηκε από τους εμπειρογνώμονες ως «χαοτική». Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα 11 νεκρούς και 18 ανθρώπους που αγνοούνται ακόμη…
Η δημοσιογράφος που ήταν στο πάνελ επιχείρησε να την επαναφέρει στην πραγματικότητα λέγοντας ότι υπήρξε ολιγωρία τότε, εκείνη όμως επέμεινε στην δική της ονειρική μυθοπλασία που αφαιρεί έστω και την παραμικρή πολιτική ευθύνη από τη Ν.Δ.
Κατ. Μπρέγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου