Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ο Σάκης Ρουβάς βρήκε αντίπαλο, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη





























Με ένα απόσπασμα από τον Αμλετ (όχι παίζουμε) ο καλός ηθοποιός «έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για τους νεκρούς στο Μάτι», όπως μας πληροφορεί το Πρώτο Θέμα
Και όλα αυτά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Ιδού τι γράφει (ένα μικρό, όχι όλο); «Αντ' αυτού, η μπάλα στην εξέδρα, συζητήσεις για αυθαίρετα, γκρεμούς και μάντρες έπαρση, αλαζονεία, έλλειψη ενσυναίσθησης και στοχοποίηση των θυμάτων. Ασέβεια στους νεκρούς - μου προκαλεί εμετό. Νομίζω, αν μπορούσαν να το κρύψουν για τους νεκρούς, να μην το μάθει κανείς, θα το έκαναν. Δεν έχω τίποτε κοινό με τους ανθρώπους αυτούς, ούτε μ' εκείνους που δεν καταλαβαίνουν».
Σημαία της Νέας Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πλέον, μίλησε και στο συνέδριο του κόμματος αν θυμάστε! Μεγάλη συγκίνηση.
«Το λέω με παρρησία: πιστεύω στον Κυριάκο. Πιστεύω ειλικρινά και το εύχομαι βαθιά πως μπορεί να δώσει το παράδειγμα σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως κομμάτων και ιδεολογίας, πως πρέπει να γίνουμε οι ίδιοι η αλλαγή που θέλουμε να δούμε». 
Θα μου πείτε «και τι έγινε δηλαδή που πήγε στο συνέδριο της ΝΔ, δεν μπορεί να έχει την άποψή του ο Μαρκουλάκης;». Αυτό ακριβώς θα σας απαντήσω κι εγώ. Αυτό ακριβώς. Σαίξπηρ και φύγαμε... 
Εξαιρετικός ο ρόλος του λοιπόν. Απλώς δεν ήξερα πως ο Κωνσταντίνος ήταν κωμικός... Ο Σάκης Ρουβάς απέκτησε σοβαρό αντίπαλο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου