Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Θα τους κάνουν όλους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος

Ο παραμυθατζής Ψαριανός λέει στους #skai_xeftiles ότι η Μαραθώνος είχε παλιά 14m πλάτος & σήμερα έχει πλάτος 42m και ότι ήταν ανίκανη η κυβέρνηση να αξιοποιήσει μια τόσο φαρδιά αντιπυρική ζώνη.
Στην πραγματικότητα, η Μαραθώνος έχει πλάτος 14m 👇
 


Είναι τέτοια η λύσσα των αντιπολιτευομένων ΜΜΕ εναντίον της κυβέρνησης που επιτυγχάνουν το ακριβώς αντίθετο από το σκοπό τους αποτέλεσμα, ενεργοποιώντας αντανακλαστικά ανθρώπων που δεν θα ψήφιζαν καν ΣΥΡΙΖΑ.
Και δεν μιλάω φυσικά για εκείνους που αμφιταλαντεύονται, όσους είναι έτσι κι έτσι, απογοητευμένοι λίγο αλλά και τι να κάνουν... Μία ώρα ΣΚΑΪ να παρακολουθήσουν και πάνε και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και με τα δύο χέρια.
«Πολιτική σύγκρουση για το υψωμένο δάχτυλο του Τσίπρα» γράφει το Πρώτο Θέμακαι δείχνει τον πρωθυπουργό σε μία στάση που δεν μοιάζει και τόσο με... υψωμένο δάχτυλο.

Περισσότερο με μαθητή σχολείου δείχνει ο κ.Τσίπρας, μαθητής που σηκώνει το χέρι για να ζητήσει άδεια να μιλήσει. 
Ενώ, χθες, έψαχναν τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ φωτογραφίες της Δούρου και τουΤζανακόπουλου με χαμόγελο ώστε να τους βγάλουν... ανάλγητους. Σκεφτείτε πως αυτό είναι σήμερα πρωτοσέλιδο στα (όλο και πιο χαμηλά) ΝΕΑ.  Γίνονται αστείοι μέσα στο φανατισμό τους... 
Λέγαμε χθες για τη γραμμή που (μοιάζουν να) παίρνουν από τη ΝΔ τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ (ΕΔΩ). Δείτε λόγου χάριν σήμερα τα ΝΕΑ και τον Φιλελεύθερο που έχουν πρωτοσέλιδους τίτλους παραφράζοντας το ίδιο τραγούδιτου Σαββόπουλου. 
Μα το ίδιο τραγούδι; 
Τέτοια σύμπτωση; Ή, μήπως, μέσα στο φανατισμό τους χάνουν και τη δημοσιογραφική τους έμπνευση; 
Να δούμε ποιο τραγούδι θα τους δώσει αύριο η Ν.Δ. να τραγουδήσουν.
Επανέρχομαι στο αρχικό: έχουν καταλάβει όλα αυτά τα ΜΜΕ με τη λύσσα τους πόσοκαλό κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ; Στη ΝΔ το καταλαβαίνουν; 
Ο ΣΚΑΪ από μόνος του μπορεί να του δίνει (του ΣΥΡΙΖΑ) κι ένα 2-3% παραπάνω... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου