Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Οι «ευρωπαϊστές» που έγιναν «εθνίκια»






H ΝΔ, έφτασε νομοτελειακά, στο ανώτατο επίπεδο «μητσοτακισμού», δηλαδή στην κατασυκοφάντηση οποιουδήποτε μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο ενός μέλους της οικογένειας, προς την εξουσία… κάτω υπό οποιαδήποτε συνθήκη, με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Κάπως έτσι λοιπόν, μεγαλώνει η λίστα με τους κρυφούς πράκτορες, υπεράνω πάσης υποψίας, του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τους ΜίχαλοΑντώναροΠαυλόπουλοΠαπακώσταΜεϊμαράκη , ΜπουτάρηΡαγκούση και σύσσωμη την ευρωπαϊκή κεντροαριστερά, τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι ο «κρυφο-συριζαίος»… Πιερ Μοσκοβισί.
Ο πρώην μετριοπαθής, νυν αδωνικότερος του Αδώνιδος, Κωστής Χατζηδάκης, για παράδειγμα, έφτασε χθες στο σημείο να εγκαλεί τον Ευρωπαίο Επίτροπο, επειδή τους χάλασε το προεκλογικό πρόγραμμα, υιοθετώντας την πρόταση του Τσίπρα για μη περικοπή των συντάξεων και μείωσης του αφορολόγητου.
Ο, δε, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε, λέει, συστάσεις στον Πιερ Μοσκοβισί, επειδή τόλμησε να μιλήσει δημοσίως για οριστικό τέλος του μνημονίου και των αντικοινωνικών μέτρων που προηγήθηκαν. Αν και μεταξύ μας, το πραγματικό παλούκι στην καρδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν η αναφορά του Ευρωπαίου Επιτρόπου στην τίμια στάση, το 2015, του τότε προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μειμαράκη.
Βγήκε σήμερα και ο ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης στο ευρωκοινοβούλιο να κατηγορήσει και αυτός τον Πιερ Μοσκοβισί και τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές, πως κάνουν "πλάτες στο ΣΥΡΙΖΑ". Ναι, σε τέτοιο σημείο έχουν φτάσει οι πολιτικοί που χρεοκόπησαν τη χώρα. Για το Μανόλη Κεφαλογιάννη, θυμίζουμε, υπάρχει εισαγγελική έρευνα, με την κατηγορία της «εξαπάτησης» των ευρωπαϊκών θεσμών καθώς και άλλων αρμοδίων αρχών της Ελλάδας, καθώς φέρεται να "τσέπωνε" το μεγαλύτερο μέρος του μισθού συνεργάτιδάς του, η οποία παρά τη θέλησή της, του έδινε κάθε μήνα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, 4.240 ευρώ μετρητά
Να θυμίσουμε επίσης πως αυτοί που τώρα αποτελούν την ηγετική ομάδα της ΝΔ και οι ψηφοφόροι τους, είναι οι ίδιοι που εδώ και 8 χρόνια ισχυρίζονται πως «τα μνημόνια είναι ευλογία για τον τόπο», «αν δεν υπήρχαν μνημόνια θα έπρεπε να τα εφεύρουμε», «Οι υψηλές συντάξεις σημαίνουν χρεοκοπία», «δε θα μου κλέψει εμένα τη δόξα για τις απολύσεις, ο Τόμσεν».
Είναι τα, κυριολεκτικάχρεοκοπημένα κόμματαΜΜΕ και "παπαγάλοι", που συνεχίζουν έως και σήμερα να κατηγορούν συλλογικά και συλλήβδην την κοινωνία για τη χρεοκοπία. Που σηκώνουν ακόμα το δάχτυλο, τον φτωχοποιημένο πολίτη, πως ψήφισε Τσίπρα «για να του πιστολιάσει το δάνειο». 
Αυτοί θέλουν να ξαναγυρίσουν στην εξουσία. 
Βλέπετε, οι καλοφαγωμένοι, ξαναπεινάνε πιο γρήγορα. Έχει ανοίξει το στομάχι.
Αυτοί που πριν ακριβώς τρία χρόνια κατέβαιναν στο Σύνταγμα, με πλακάτ «Γιούνκερ σ’ αγαπάμε» και ψήφιζαν, σχεδόν εκστασιασμένοι, ΝΑΙ στις ταπεινωτικές προτάσεις των εταίρων.
Αυτοί που σήμερα νιώθουν εξαπατημένοι γιατί η «πατρίδα μας η Ευρώπη» τους έχει αφήσει ξεκρέμαστους και βρίσκουν ιδεολογικό καταφύγιο, ως γνήσιοι πολιτικοί απατεώνες, στον εθνικισμό, χέρι-χέρι με τους νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης.
Είναι τόσο διψασμένοι για εξουσία και τόσο χωμένοι στο βούρκο των σκανδάλων, που με "μπροστάρηδες" την τετραρχία Μητσοτάκη, Σαμαρά, Άδωνη, Βορίδη, θα φτάσουν στα άκρα και που αν τα πράγματα ζορίσουν, δε θα διστάσουν να κατέβουν Σύνταγμα ντυμένοι τσολιάδες σιγοτραγουδώντας μαζί με τους συναγωνιστές τους και τους ταλιμπάν της εκκλησίας... «μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφά».



Και μέσα σε όλα τ' αλλα, έχουμε και τον Άρη Πορτοσάλτε με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που νιώθουν προδομένοι από τον Πιέρ Μοσκοβισί στην τοποθεσία #Παραιτηθείτε.
Ο Κωνσταντίνος μάλιστα, τον αποκαλεί "Πέτρο Μοσχοβίτη" και περιγράφει τους πραγματικούς αγώνες που ο ίδιος έχει δώσει βάζοντας το κορμί του μπροστά για την Ευρώπη κατά των "κατσαπλιάδων".
Μόνο αν η καρδιά σου είναι φτιαγμένη από πέτρα δε ραγίζει με το δράμα του...
Η απάντηση σε όλους, από τον Πιερ Μοσκοβισι, ήρθε άμεσα και δεν επιδέχεται καν σχολιασμού. 
«Οι Έλληνες πολιτικοί, βάσει αυτών που άκουσα χθες, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με αυτά που λένε και κυρίως να μην κρύβουν την αλήθεια. Η "ενισχυμένη εποπτεία" δεν αποτελεί 4ο πρόγραμμα. Όσοι μιλούν για 4ο πρόγραμμα λένε ψέματα», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος, σήμερα στο ευωκοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου