Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Χιλιάδες φωνές ξεπλένουν τον φασισμό













Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε στη Ν.Δ. Κάθε μέρα που περνάει το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη επιστρέφει στις ρίζες της μετεμφυλιακής ΕΡΕ ξεπλένοντας την ακροδεξιά βία, "πακέτο" φυσικά με τις πιο σκληρές...
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε στη Ν.Δ. Κάθε μέρα που περνάει το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη επιστρέφει στις ρίζες της μετεμφυλιακής ΕΡΕ ξεπλένοντας την ακροδεξιά βία, "πακέτο" φυσικά με τις πιο σκληρές ξενοφοβικές πολιτικές των Σαλβίνι - Όρμπαν, που υιοθετούνται πλήρως από την αξιωματική αντιπολίτευση.
Έτσι, μετά την επίθεση των φασιστών της Κρυπτείας στον κοινωνικό χώρο του πρώην ΠΙΚΠΑ στα Πετράλωνα, το site "Χιλιάδες φωνές", που λειτουργεί ως "φερετζές" της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ., έσπευσε να αναφερθεί σε "ακραία στοιχεία" που επιτέθηκαν σε "παράνομη κατάληψη" παίζοντας το ξαναζεσταμένο φαγητό των δυο άκρων και της ανομίας. Μάλιστα, το site, που συστήνεται ως "διαδικτυακό κίνημα ασυμβίβαστων ενεργών πολιτών, που μάχονται για αλλαγές στην Ελλάδα" αλλά παραθέτει 12 λόγους "γιατί με τον Κυριάκο", δεν περίμενε καν την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση.
Ας πει κάποιος στον κ. Κυρανάκη και στα "γαλάζια" επικοινωνιακά επιτελεία ότι δεν είναι ντροπή να πεις ακροδεξιούς τους ακροδεξιούς. Εκτός εάν οι ιδεολογικές - πολιτικές συγγένειες και οι εκλογικές πελατείες δεν σε αφήνουν. Άλλωστε στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακροδεξιά βία. 
Έτσι δεν είναι, Κυριάκο;
Σ.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου