Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ακραίες αντιδράσεις και ακραίες δηλώσεις























 http://www.efsyn.gr/arthro/akraies-antidraseis-kai-akraies-diloseis

Καταδικάζουμε τις ακραίες αντιδράσεις δήλωσε μέσω της φιλόξενης συχνότητας του ΣΚΑΪ ο γνωστός σε όλους δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος. «Από ένα σημείο και μετά αυτές οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται» πρόσθεσε με στόμφο.
Ο Γιάννης Λοβέρδος είναι από εκείνους τους δημοσιογράφους που αναπαρήγαγαν χωρίς κάνενα ηθικό φραγμό και χωρίς διασταύρωση την είδηση ότι μία γυναίκα πέθανε κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων για το Μακεδονικό στο Πισοδέρι «από την επίθεση των αριστεροφασιστών Συριζανελ».

Μπορεί οι ακραίες αντιδράσεις να μην «ελέγχονται από ένα σημείο και μετά», όπως επισημαίνει ο κ. Λοβέρδος, όμως μπορούν πάντα να υποκινηθούν.
Όπως για παράδειγμα όταν σε μία ημέρα γεμάτη ένταση διαδίδει κάποιος την ψευδή είδηση ότι μία διαδηλώτρια είναι νεκρή. Σωστά;
Δεν μπορεί, βέβαια, να μην μείνουν ασχολίαστες και οι δηλώσεις του κ. Λοβέρδου για τη Χρυσή Αυγή «Μεταξύ μας ποιοι χρυσαυγίτες; Τσάμπα παλικαράδες, τα έκαναν πάνω τους και ζήτησαν συγγνώμη γονυπετείς. Ακόμα και οι πραξικοπηματίες και οι ακραίοι δεν είναι σοβαροί στην Ελλάδα.
Πόσο πιο σοβαρούς τους θέλετε κ. συνάδελφε; Όταν ας πούμε δολοφονούν στο δρόμο ανθρώπους; όταν καλούν σε πραξικόπημα τον στρατό; όταν πραγματοποιούν πογκρόμ και εκδηλώσεις μίσους; Δεν σας φτάνουν όλα αυτά;
ΥΓ: Φυσικά ο κ. Λοβέρδος δεν έχει καν ανασκευάσει μετά την κατηγορηματική διάψευση πως δεν υπήρξε νεκρή γυναίκα στις διαμαρτυρίες στο Πισοδέρι. Και οι αναρτήσεις του στα social media παραμένουν εκεί για να τις καμαρώνει ο ίδιος και οι διαδικτυακοί του φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου