Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Το κρέας ψάρι και από θύτης... θύμα ο κ. ΜαρινάκηςΜια ευγενική προσφορά της αντιπολίτευσης στο πρόσωπο του κ. Μαρινάκη παρακολουθήσαμε το πρωί στα κανάλια όπου ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής υπερασπίστηκαν τον επιχειρηματία παρουσιάζοντάς τον ως θύμα αντί για θύτη εκβιασμού… κι αιτιολογώντας απόλυτα το απειλητικό τηλεφώνημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο , επιβεβαιώνοντας απόλυτα τον τίτλο της ΑΥΓΗΣ: 
«Σε ρόλο αρχηγού της αντιπολίτευσης ο Β. Μαρινάκης».
Η υπερασπιστική γραμμή της ΝΔ στον κ. Μαρινάκη, στα κανάλια, περιγράφεται ως εξής: Αρνείται σχέσεις και διαστρέφοντας μιλά για σχέσεις του πρωθυπουργού με τον κ. Μαρινάκη, μιλά για καθεστώς, ανταποδίδει με λάσπη και προασπίζεται τα δικαιώματα του θιγόμενου επιχειρηματία με πάθος!


«Δεν είναι κουμπάρος του Κ. Μητσοτάκη ο κ. Μαρινάκης», (αποκρύπτοντας ότι είναι της Ντόρας), είπε ο κ. Κυρανάκης στον ΣΚΑΪ, καλώντας την κυβέρνηση «να σταματήσει τους ψευδείς ισχυρισμούς», ενώ ο κ. Τσιάρας στην ΕΡΤ αντέτεινε ότι «έχει προσωπικά η κυβέρνηση με τους επιχειρηματίες».
«Παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη, χαρακτηρίζουν τον κ. Μαρινάκη ναρκέμπορα χωρίς να έχει βγει απόφαση» σε αυτό το επιχείρημα ταυτίστηκαν όλοι οι εκπρόσωποι ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής, με προεξάρχον τον κ. Σκανδαλίδη, που διέρρηξε τα ιμάτια του οργισμένος ενάντια στην κυβέρνηση που δεν σέβεται τη Δικαιοσύνη και τους θεσμούς.
Από τον κ. Κυρανάκη επανήλθε και πάλι η «πώληση όπλων στη Σ. Αραβία» που δεν έγινε ποτέ, ενώ αξιοποιήθηκε και πρόσφατο δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ζητούσε μίζα συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών, μια υπόθεση που βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη.
Συμπέρασμα; Η κυβέρνηση γεμίζει με «τοξικότητα το πολιτικό σύστημα εν όψει εκλογών» κατέληξε ο κ. Κυρανάκης. Μάλλον επειδή αυτή η κυβέρνηση εκτός των μύριων κακών που έχει λειτουργώντας αυτοκαταστροφικά θέλει να βοηθήσει τα μέγιστα την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει την εξουσία.
Το πιο εκπληκτικό όμως διετυπώθη από τον κ. Κεγκέρογλου που με ύφος βαρυσήμαντο δήλωσε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και να μην εκβιάζει συγκεκριμένους επιχειρηματίες»… Η κυβέρνηση λοιπόν εκβιάζει τον κ. Μαρινάκη και όχι το ανάποδο…

Σύμφωνα με την αντιπολίτευση, το τηλέφωνο του κ. Μαρινάκη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο καλώς έγινε και κάθε κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να φροντίσει να τα έχει καλά με πάσης φύσεως, που θέτουν εαυτόν υπεράνω νόμου, επιχειρηματίες… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου