Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ξέσπασαν όλα τα εθνίκια που το κοινωνικό μέρισμα δόθηκε και σε Ινδούς, Αιγύπτιους, Αλβανούς και Γερμανούς Μόνο οι Έλληνες έχουν δικαίωμα στη φτώχεια







Σύμφωνα με ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του Alpha, πολίτες 172 εθνικοτήτων έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα, που προοριζόταν για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ανάμεσά τους βρίσκονται έλληνες πολίτες με καταγωγή από Ινδία, Μπαγκλαντές, Αίγυπτο, Αλβανία, Βουλγαρία, Φιλιππίνες και Σρι Λάνκα.
Συγκεκριμένα, από το σύνολο των δικαιούχων, οι 97.000 κατάγονται από την Αλβανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ενώ οι 9.700 από Ινδία, Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο, Φιλιππίνες και Κίνα, γεγονός εντυπωσιακό αφού όλοι μέχρι στιγμής νομίζαμε ότι οι μετανάστες εργάτες ζουν στη χώρα μας σαν βασιλιάδες.
Ανάμεσά τους βρέθηκαν και κάποιοι έλληνες πολίτες με γερμανική, ολλανδική, γαλλική και βρετανική καταγωγή, γεγονός επίσης εντυπωσιακό, αφού είναι γνωστό σε όλους ότι στις παραπάνω χώρες γεννιούνται μόνο πλούσιοι άνθρωποι.
Μία ψύχραιμη τοποθέτηση από το Γιάννη Λοβέρδο.
Έρχονται, άραγε, μεγιστάνες αλλοδαποί στην Ελλάδα και τρώνε τα τίμια λεφτά των φορολογούμενων Ελλήνων; Όχι, αγαπητέ φίλε, γιατί αφενός για να διεκδικήσει κάποιος το κοινωνικό μέρισμα πρέπει να έχει ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και τραπεζικό λογαριασμό (το οποίο σημαίνει ότι φορολογείται και ο ίδιος) και αφετέρου για να το λάβει, πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δηλαδή να ανήκει όντως σε ευάλωτη κοινωνική ομάδα.
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ανδρουλιδάκης  τα εξηγεί ωραία στο προφίλ του στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου