Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Δεν μπορεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να είναι και τηλεοπτικός πλασιέ νανογιλέκων






Πρέπει να τελειώσει το καλαμπούρι
Το επιχείρημα δεν είμαι πλούσιος, πρέπει να δουλεύω έχει ένα όριο…
 Ειδικά όταν είσαι ο Αδωνης Γεωργιάδης, δηλαδή ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Διότι δεν πρόκειται για έναν απλό βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, αλλά ενός θεσμικού κόμματος όπως είναι η ΝΔ!
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης είναι πολύ καλός στα καθήκοντα του ως βουλευτής, τόσο μέσα στη Βουλή όσο και στις εκπομπές που φιλοξενείται… Ενδεχομένως είναι από τους πιο επιμελείς και διαβασμένους μεταξύ των συναδέλφων του…  Ο ψόγος λοιπόν δεν αφορά στον πολιτικό Άδωνη, αλλά στον επαγγελματία που θέλει να είναι και αντιπρόεδρος του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος και διεκδικεί να κυβερνήσει! Αλλά το πρόβλημα εδώ δεν είναι μόνο η εικόνα, είναι και θέμα ουσίας.
Το να πουλάει βιβλία στην τηλεόραση το «φάγαμε», να πουλάει κινητά – επίσης, το «κατάπιαμε»… Να πουλάει όμως νανοβιολογικά γιλέκα δεν τρώγεται με τίποτα! Διότι αύριο θα βγει να πουλάει κρέμες V 1969 και μεθαύριο υαλουρονικά!
Τι άλλο πρέπει να συμβεί λοιπόν για να καταλάβουν στη ΝΔ ότι έχει χαθεί η μπάλα… Οτι δεν μπορεί να είναι αυτή η εικόνα του αντιπροέδρου τους; Δηλαδή ενός κανονικού ανθρώπου στη Βουλή και στα πάνελ και ταυτόχρονα η χαρά των τρόλ ως τηλεοπτικού πλασιέ; Το καλαμπούρι πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου