Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Αφού ο "μερκελιστής" Τζήμερος συγχαίρει τον Αυγενάκη...- Η ανάρτηση του Candianews και τα "μπράβο"


















 Ε, αφού ο Λευτέρης Αυγενάκης βρήκε στήριξη από τον γνωστό μερκελιστή, Θάνο Τζήμερο, μάλλον τα πράγματα για τον ίδιο είναι σκούρα στο κόμμα του! Μετά την ανάρτηση του Candianews για τις αναφορές Αυγενάκη περί του "γιαλαντζί λαϊκιστή" Σαμαρά και ότι στην πραγματικότητα θέλει κι άλλο, πιο σκληρό μνημόνιο, ο Τζήμερος τού έγραψε ένα μεγάλο "Μπράβο" στο facebook!

Ο Θάνος Τζήμερος, που συχνά - πυκνά προκαλεί με τις δημόσιες υπερσυντηρητικές απόψεις του και την λατρεία του στη Μέρκελ, προς την οποία πριν μερικά χρόνια είχε απευθυνθεί δηλώνοντας ευγνώμων προς την "εξοχότατη", όπως την προσφωνούσε, για την"προσφορά" της προς την Ελλάδα, προσθέτοντας όμως: "Εξοχότατη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα"...- τώρα ανεβάζει στους... ουρανούς τον Αυγενάκη!
Κοινοποιώντας την ανάρτηση του Candianews, γράφει:
"Μπράβο Λευτέρη Αυγενάκη! Επιτέλους κάποιος να πει τα αυτονόητα στο μουχλιασμένο μαγαζί των τοτέμ του κρατισμού. Φυσικά και ήταν γιαλαντζί λαϊκιστής ο Σαμαράς. Ειδικά στην τελευταία περίοδο της κυβέρνησής του παραδόθηκε αμαχητί στον λαϊκισμό. Τι έκανες Αντωνάκη όταν ο Γιακουμάτος ξαναέκανε υποχρεωτική την εγγραφή στα επιμελητήρια; Βούβα! Τι έκανες με τα Ζάππεια; Κωλοτούμπα! Τι έκανες με το μνημόνιο; Τη μια διέγραφες αυτούς που συμφωνούσαν και την άλλη αυτούς που διαφωνούσαν. Και σε ενοχλεί το "γιαλαντζί λαϊκιστής";
Βέβαια, κατά τα άλλα, κι ο Αυγενάκης το γνωστό ποίημα για το Δημόσιο: 
έχει λίγους εργαζόμενους, δεν χρειάζονται απολύσεις..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου