Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Δικαίωση για το ΣΚΑΪ το “πόνημα” του ποιητή










 









 







































Η δημοσίευση του “πονήματος” του ποιητή δικαιώνει το ΣΚΑΪ και αφήνει μετέωρους όσους πίστεψαν πως στο πρόσωπο του, υπάρχει το φως του φιλελευθερισμού. 

Σε αντίθεση με την άποψη και θέση πως όλοι είναι αθώοι μέχρι και την καταδίκη τους, ο ποιητής καταγράφει σειρά ονομάτων τους οποίους τους εμπλέκει με την τρομοκρατία επειδή κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή ή κατέθεσαν στο δικαστήριο, ως μάρτυρες υπεράσπισης σε κατηγορούμενους για τα αδικήματα αυτά!
Αν λοιπόν επιμένει στα στοιχεία αυτά οφείλει να περιγράψει τη σχέση: πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι συνδέονται με τρομοκράτες. 
Πως οι άνθρωποι αυτοί σχετίζονται με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, και τι είδους εμπλοκή είχαν στο παρελθόν με τρομοκρατικά χτυπήματα, ή ποια είναι η σχέση τους με την δολοφονική απόπειρα κατά του τέως Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. 
Αυτό θα είναι ένα πραγματικό ρεπορτάζ και όχι δημόσιες σχέσεις. 
Αν μπορεί με πραγματικά στοιχεία να τεκμηριώσει την άποψη την οποία μετέδωσε στον αέρα, και ο ΣΚΑΪ διαχώρισε τη θέση του. 
Όταν την επόμενη ημέρα,  του περιστατικού, μετά την εκτόξευση της κατηγορίας των σχέσεων του Πρωθυπουργού με τρομοκράτες, κλήθηκε σε απολογία, παρουσίασε αυτά τα στοιχεία, δεν υπήρχε κανένας άλλος δρόμος από αυτών που έλαβε ο ΣΚΑΪ. 
Δεν υπήρχε ούτε η παραμικρή απόδειξη για την βαριά κατηγορία. Δεν είχε τηρηθεί η δεοντολογία  και η έκθεση και του σταθμού, δεν μπορούσε να γίνει μεγαλύτερη με την υιοθέτηση αυτής της επιχειρηματολογίας.
Η προσωπική ευθύνη είναι ολοφάνερη, όσα παράγονται και λέγονται αυτές τις μέρες είναι επικοινωνιακός “θόρυβος” και οι φιλελεύθεροι του …twitter οφείλουν να ζητήσουν και καμία συγγνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου