Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Βαγγέλη μου, Γιάννη μου!

















































 
























Συντάκτης: Α.Ψ.
«Δύο ισχυροί Κρητικοί στο Μεγάλο Κανάλι».
«Ο επιφανής εφοπλιστής, παίρνοντας στα χέρια του τον ιστορικό Οργανισμό [...] κατέστη ο δεύτερος πιο ισχυρός μέτοχος μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη»
«Η ανάληψη των σχετικών πρωτοβουλιών από αυτούς τους δύο ισχυρούς παίκτες δηµιουργεί νέα δεδοµένα, καθώς για πρώτη φορά διακρίνεται αχτίδα φωτός στη Μεσογείων.
»Όπως επισημαίνουν οι καλά γνωρίζοντες τη µιντιακή πιάτσα, ιδιαίτερα σηµαντική για την εξέλιξη των πραγµάτων, καθώς και για τις ισορροπίες που θα διαµορφωθούν µεταξύ των µετόχων, είναι η παράµετρος των άριστων (!) σχέσεων που διατηρεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης µε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, οι οποίοι έχουν εδώ και χρόνια ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας»
Με αυτούς τους... συμβολικούς χαρακτηρισμούς χαιρετίζουν τη νέα «οικογενειακή» σύμπραξη των βασικών μετόχων τα «Παραπολιτικά» του Γ. Κουρτάκη που -ως γνωστόν- δεν ανήκουν στον «ισχυρό Κρητικό».
Με τη βεβαιότητα ότι θα βάλουν οι δυο τους κεφάλαια και με την παραδοχή ότι ο Σαββίδης θα κάτσει... φρόνιμος, όλα είναι πλέον ρόδινα για τη μελλοντική υποδοχή της τρίτης μεγάλης οικογένειας -των Μητσοτάκηδων- στο τιμόνι της χώρας και των μιντιακών συνιστωσών της.
Δεδομένων μάλιστα της ραστώνης του ΕΣΡ και της... ραθυμίας της Δικαιοσύνης θα συνεχίσει, ως φαίνεται, ανενόχλητη η παράνομη λειτουργία των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ.
Από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα ποτέ άλλοτε αρχηγός της Δεξιάς δεν είχε στη διάθεσή του τόσα συστρατευμένα ΜΜΕ (ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, STAR, Ελεύθερος Τύπος, Καθημερινή, Δημοκρατία, Πρώτο Θέμα, Βήμα, Νέα, Παραπολιτικά, Ελευθερία, Espresso, Βήμα FM, ΣΚΑΪ FM, Παραπολιτικά FM κ.ο.κ.).
Το μόνο που απομένει είναι το πώς θα κατανεμηθεί στον ΔΟΜ και στο Mega το μεγάλο στελεχικό δυναμικό και το προσωπικό όλων αυτών των μέχρι χθες καταχρεωμένων ΜΜΕ στην πυραμίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη: Πρετεντέρης, Κουρτάκης, Παπαχρήστος, Μουλίνος, Καψής, Παπαδόπουλος, Καρακούσης κ.ά.
Όπως και να έχει, όμως, όλοι θα σταθούν τώρα στο ύψος των περιστάσεων μπροστά στον κοινό πατριωτικό στόχο της επανίδρυσης του κράτους της μεγάλης λαϊκής (και λαϊκίστικης) Δεξιάς που, στην πορεία της οικονομικής κρίσης και της συγκυβέρνησης, κατάπιε το Κέντρο με αποτέλεσμα να είναι στρωμένος με ρόδα ο δρόμος του νέου Έλληνα «Μακρόν».
Για την ακρίβεια, βέβαια, και σύμφωνα με τα λεγόμενα και κυρίως με τις απόψεις του Κυρ. Μητσοτάκη, του νέου Έλληνα «Φιγιόν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου