Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Γιατί γελάτε κύριοι; Warum lacht ihr, Herren? "Είναι πασιφανές ότι οι έξω έχουν ψηφίσει Μητσοτάκη", μας ενημέρωσε από το Δελτίο του Κήρυκα Φαλήρου, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου... ότι ας πούμε δεν το έχουμε καταλάβει και σοκαριστήκαμε από την είδηση!








e

















Για το επίδομα στους συνταξιούχους… με τους δανειστές.

Για τις τηλεοπτικές άδειες… με τους «Καναλάρχες».
Για την αξιολόγηση… με τον Σόιμπλε.
Για τα εργασιακά, με το ΔΝΤ.
Για το χρέος… «βιώσιμο».
Για τη δημόσια υγεία… με τα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα.
Για τη δημόσια παιδεία… με τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Για τη διαφθορά… με τον Σημίτη.
Για τις ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα… με τις πολυεθνικές.
Για την προστασία προέλευσης της φέτας… με τους Καναδούς παραγωγούς.

Συγνώμη, αλλά η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν είναι κόμμα… εισπρακτική εταιρεία είναι!
*** Να είσαι βάναυσα «φτωχοποιημένος» και να σε κάνουν να πιστεύεις πως φταις εσύ που δεν είσαι ανταγωνιστικός…! Να πεινάς και να σε έχουν πείσει πως σου κλέβουν το φαΐ οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, ενώ στο στερούν αυτοί που σου υπόσχονται δουλειά…! Να σου έχουν κλέψει τη ζωή και να σου ζητάνε να σε σώσουν οι κλέφτες που σε χρεοκόπησαν. Αυτό είναι πετυχημένη προπαγάνδα φίλε…
*** Από τον Κορκονέαμέχρι τους εργοδότες-πιστολέρο της Μανωλάδας… και από το Σόιμπλε και τους δανειστές μέχρι την Μάργκαρετ Θάτσερ και τον Πινοσέτ. «Δεν υπάρχει ούτε ένα κάθαρμα που να μην έχει υπερασπιστεί» ο υστερικός τηλεπωλητής…
«Είναι πασιφανές ότι οι έξω έχουν ψηφίσει Μητσοτάκη«, μας ενημέρωσε από το Δελτίο του Κήρυκα Φαλήρου, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου… ότι ας πούμε δεν το έχουμε καταλάβει και σοκαριστήκαμε από την είδηση!

*** Ευτυχώς που με τέτοια κρίση οι μεγαλοδημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ ζουν απ’ τη δουλειά τους, γιατί αν περίμεναν από τη δημοσιογραφία…
*** Συγγενείς της οικογένειας Μητσοτάκη, εμπλέκονται -και- στην πώληση του Ερρίκος Ντυνάν, λένε τα δημοσιεύματα. Τέλος. Το μητσοτακέικο είναι για τη Ελλάδα, ότι είναι ο δάκος και η μουχρίτσα για την ελιά! Άσε που είναι ανθεκτικοί και σε ζιζανιοκτόνα.
*** Ο Θεόδωρος Πάγκαλος συνεχίζει να επιβεβαιώνει -πέραν πάσης αμφιβολίας- πως αυτό το σύστημα, το οποίο εκπροσωπεί, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει την «αριστεία», αλλά πρόκειται για  που έχει χάσει κάθε επαφή ακόμα και με τη ρέουσα εκφορά δημόσιου λόγου. Γράφει για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο:
Αντί για περαιτέρω σχόλιο, ο Γερμανός ρομαντικός συγγραφές, Γκέοργκ Μπύχνερ, στο έργο του «Λεόντιος και Λένα» το περιγράφει καλύτερα: «Μου ήρθε μια φριχτή σκέψη. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι αθεράπευτα δυστυχισμένοι, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν»
*** Ο Πάγκαλος βέβαια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου (οκ, ατυχής παραλληλισμός). Σε παροξυσμό βρίσκεται σύσσωμο το εγχώριο φιλελεδιστάν. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας και ζητάνε και τα ρέστα ενός τερατώδους δικού τους λογαριασμού.
Να εδώ, ο Γρηγόρης Ψαριανός εκφράζει τον έρωτά του για το ΔΝΤ και ο οργανικός «διανοούμενος» Τάκης Θεοδωρόπουλος, σε άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, εκφράζει -ηδονισμένος από την πειθαρχεία- την αντίθεσή του στην κατάργηση (επιτέλους) της αναχρονιστικής αξιολόγησης της διαγωγής των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου