Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: «Δώστε στέγη στα αδέσποτα, θα σας αγαπήσουν» "Το ΔΝΤ επί της ουσίας είναι σύμμαχος μας. Αλλά πως θα σου κάνει ο άλλος ρύθμιση χρέους όταν ξοδεύεις στις συντάξεις;", είπε ο Άρης Πορτοσάλτε ... αν δεν παινέψει το σπίτι του -και δεν κατηγορήσει τους συνταξιούχους, που επιμένουν να ζουν μετά τα 67- ο άτυπος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ποιος θα το κάνει;






















http://www.altsantiri.gr/gnwmes/konstantinos-tachtsidis-doste-stegi-sta-adespota-tha-sas-agapisoun-pio-poly-ke-ap-ton-eafto-tous/


«Δώστε στέγη στα αδέσποτα ζώα, θα σας αγαπήσουν πιο πολύ από ότι αγαπούν τον εαυτό τους», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο facebook με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.


Μπορεί να ήταν ακόμα μια ψηφοθηρική δημοσίευση, όπως έχει κάνει αμέτρητες φορές με φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του, αλλά παρόλα αυτά, πρέπει να αναγνωρίσουμε, χωρίς πλάκα, πως ήταν μια όμορφη κίνηση από τον πρόεδρο της ΝΔ. Η «εξημέρωση» άλλωστε του Άδωνη, του Βορίδη και του Πλεύρη, επαληθεύει τον ισχυρισμό του.
Τα αδέσποτα της ακροδεξιάς που βρήκαν θαλπωρή και αγάπη στη ΝΔ φροντίζουν το ένα το άλλο. Ας θυμηθούμε σε αυτό το σημείο τον Άδωνη Γεωργιάδη να υπερασπίζεται το Μάκη Βορίδη, όταν κάποιος τον χαρακτήρισε νεοναζί:

«Το ΔΝΤ επί της ουσίας είναι σύμμαχος μας. 
Αλλά πως θα σου κάνει ο άλλος ρύθμιση χρέους όταν ξοδεύεις στις συντάξεις;», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε… αν δεν παινέψει το σπίτι του -και δεν κατηγορήσει τους συνταξιούχους, που επιμένουν να ζουν μετά τα 67- ο άτυπος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ποιος θα το κάνει;

*** Μη γελιέστε… Οι Γεωργιάδηδες, οι Βορίδηδες, οι Πλεύρηδες, οι Πορτοσάλτηδες, οι Πρετεντέρηδες, οι Μπάμπηδες, οι Λοβέρδοι, οι Μητσοτάκηδες, και το λοιπό, κακό συναπάντημα, δεν είναι μόνο ντροπή για την παράταξη τους και τα Μέσα που εργάζονται.
 Είναι, μαζί με τη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση, η ντροπή που συνοδεύει την ύπαρξη όλων μας… στα μνημονιακά χρόνια που διανύουμε.

*** Σχεδόν κάθε λαός, στην πορεία της ιστορίας, έχει να απολογηθεί για κάτι φρικτό και αποκρουστικό. Οι Γερμανοί έχουν το ναζισμό. Οι Αμερικάνοι τους πολέμους σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Oι Αγγλοι το φαγητό τους και τη Θάτσερ. Oι νοτιοκορεάτες το κίτρινο Hyundai Atos. Εμείς τους νεοφιλελέδες, την οικογένεια Μητσοτάκη και τη Χρυσή Αυγή και τις διαφημίσεις γνωστής εταιρείας παιχνιδιών… και συνεχίζουμε να ρεφάρουμε!
*** Παρακάτω βλέπουμε δύο δηλώσεις, στο πλαίσιο της συζήτησης στην Ευρωβουλή, για το ελληνικό ζήτημα και την αξιολόγηση. Η μία δήλωση ανήκει σε Ισπανό σοσιαλδημοκράτη ευρωβουλευτή… η άλλη στην «Ελληνίδα» Μαρία Σπυράκη, της ΝΔ. Ο Σόιμπλε, τόσο Σόιμπλε, δεν είναι!

*** «Οι πολίτες δεν είναι αφελείς για να πιστέψουν ότι τα οδικά έργα (στα Τέμπη) κατασκευάστηκαν μέσα σε 2 χρόνια», γράφει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ… που διατυμπανίζει πως για τη κρίση και τη χρεοκοπία ευθύνονται αποκλειστικά τα 2 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς!
*** Σε άλλα νέα, συνεχίζεται και φέτος η πιο προκλητική δαπάνη των χρημάτων των Ελλήνων φορολογουμένων. Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους, εν έτη 2017, που υποδέχεται… με τιμές αρχηγού κράτους, μια ξεδιάντροπη θρησκευτική απάτη. Το «Άγιο Φως».
Βέβαια, θα μου πεις, κάπου τόσο κοστίζει πλέον και ο λογαριασμός της ΔΕΗ… εκεί θα κολλήσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου