Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: «Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει…» Ζούμε μεγάλες στιγμές πάντως... να παίζει στα δάχτυλα, την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ένας γραφικός τηλε-κανίβαλος, που σε μια νορμάλ κοινωνία θα έφτανε στο απόγειο της καριέρας του καλεσμένος σε trash εκπομπές ή -σε μια άλλη ζωή- δίπλα στον άνηθο και τα κολοκυθάκια σε ένα μανάβικο... ως μαϊντανός.







 



*** Δήλωση υποταγής. Φίλημα του χεριού. Παράδοση του κόμματος στην ακροδεξιά συνιστώσα! Αυτό ακριβώς ήταν η χθεσινή καρατόμηση, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, της Κατερίνας Παπακώστα, επειδή τόλμησε να ζητήσει την παραίτηση του Άδωνη Γεωργιάδη, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, όπου το όνομα του -πανίσχυρου πλέον- αντιπροέδρου της ΝΔ, φέρεται να εμπλέκεται ποικιλοτρόπως ως πρώην υπουργός Υγείας. Ένας υπουργός που είχε κάνει μνημονιακή καριέρα με τη ρήση, «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» και τη θέσπιση της χρέωσης 5 ευρώ στα νοσοκομεία.

 

*** Αυτό που αξίζει προσοχής, είναι πως με το που διέρρευσε το θέμα, τα τρολάκια του Άδωνη -και πολιτευτές με κολλαγόνα- «ξεχύθηκαν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να προβούν σε «δολοφονία χαρακτήρα» της Κατερίνας Παπακώστα. Όπως ακριβώς είχαν κάνει και στην πρόσφατη περίπτωση ΚουμουτσάκουΌπως θα κάνουν και με οποιονδήποτε μετριοπαθή μπει στο δρόμο τους.
*** Και μιας και μιλάμε για τα τρολάκια και τους θαυμαστές του Ιζνογκούντ της ΝΔ, να πω από προσωπική εμπειρία στο Twitter, πως κατά βάθος είναι ψυχούλες και ας έχουν μία νεοναζιστική εσάνς. Ίσως τελικά να φταίμε εμείς που δεν ξυριζόμαστε…



*** Ζούμε μεγάλες στιγμές πάντως… να παίζει στα δάχτυλα, την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ένας γραφικός τηλε-κανίβαλος, που σε μια νορμάλ κοινωνία θα έφτανε στο απόγειο της καριέρας του καλεσμένος σε trash εκπομπές ή -σε μια άλλη ζωή- δίπλα στον άνηθο και τα κολοκυθάκια σε ένα μανάβικο… ως μαϊντανός.
*** Κριτική στα τουρκικά ΜΜΕ έκανε χθες ο ΣΚΑΙ γιατί δεν κάλυψαν επαρκώς την εκστρατεία του ΟΧΙ…! Πάμε πάλι, γιατί ίσως να πνιγήκατε απ’ τα γέλια… στον ΣΚΑΙ κατηγόρησαν την κυβέρνηση Ερντογάν ότι ελέγχει τα ΜΜΕ και ότι η προπαγάνδα του ΝΑΙ μονοπώλησε την επικαιρότητα. Ο ΣΚΑΙ!
 *** Πάνω από μισό αιώνα το δημόσιο συντηρεί την πολυμελή οικογένεια Μητσοτάκη αλλά το φιλελέ τον σοκάρει που ο Ερντογάν θα κυβερνάει για άλλα 12 χρόνια.
*** Την καλύτερη πάντως άποψη για τον Ερντογάν την είχε… ποιος λέτε; Ναι. Ο αντιπρόεδρος της καρδιάς μας.

*** Σε άλλα νέα, εκλογές προκηρύχτηκαν στη Μεγάλη Βρετανία για τις 8 Ιουνίου και σύμφωνα με δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ για το ΣΚΑΙ, είναι πολύ πιθανόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ο επόμενος Βρετανός πρωθυπουργός, καθώς προηγείται με τριψήφια διαφορά από την Τερέσα Μέι και τον Τζέρεμι Κόρμπιν. 
*** «Να εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. Που αλλού; Στο ΣΚΑΙ. Χωρίς ντροπή.
Το να έχεις την χειρότερη επικοινωνιακή πολιτική που είχε ποτέ κυβέρνηση, οκ το καταλαβαίνω, πολλές φορές δεν είναι στο χέρι σου. Η ντροπή όμως του να συγκυβερνάς με βουλευτές των ΑΝΕΛ όπως ο Δημήτρης Καμμένος και ο Κώστας Κατσίκης, δεν ξεπλένεται εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου