Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Εισέβαλε στο πλατό του Alpha υπέρ των εργατών και του λαού, ο καναλάρχης, τραπεζίτης, κλινικάρχης κ.λπ. Κοντομηνάς





 
 
 








Υστερικά συμπτώματα παρουσιάζει πλέον το κίνημα «Δεν Πληρώνω» καναλαρχών και ευρείας επιρροής. Όρμησε ο 76χρονος Δημήτρης Κοντομηνάς στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έκανε ένα σόου κατά Παπά, ως συνταξιούχος των 200 ευρώ που πήγε στο πλατό για να φάει. Είπε ότι για τον  Alpha υπάρχει «αυριανή μέρα» και για τους άλλους «αυριανή νύχτα»
Χωρίς ίχνος τσίπας ο πρώην τραπεζίτης (Novabank μετέπειτα Millennium, Interbank μετέπειτα Eurobank) και κλινικάρχης (Ευρωκλινική) και «Ωνάσης» (έχει τα αεροσκάφη και ελικόπτερα Interjet) και αιθουσάρχης (τα Village), είπε ότι είναι με τους εργαζόμενους που «τρώνε ψωμί από το σταθμό» και με το λαό που θέλει ανοιχτό το κανάλι και συνέκρινε (γιατί όχι;) την ΕΡΤ με το ιδιωτικό μαγαζάκι του λέγοντας ότι ο Παππάς έδωσε μάχη για την ΕΡΤ (που είναι τρία κανάλια, πέταξε κι αυτό το καρφί) και τώρα πάει να ρίξει μαύρο σε άλλα τρία.
Επίσης είπε ότι τον είχαν προσεγγίσει για να πουλήσει το σταθμό και να κρατήσει μόνο το ψυχαγωγικό σκέλος και ότι εκείνος αρνήθηκε σθεναρά (ξέροντας βέβαια ότι το «φιλέτο» είναι η άσκηση πολιτικής σε αυτά τα μαγαζιά).
Η Μενεγάκη έκανε την έκπληκτη, σαν να είχε στηθεί το σόου αποκλειστικά από τον συνεργάτη της.
Αν αντέχετε, παρακολουθείστε τον άνθρωπο του λαού να εξανίσταται για τους εργαζομένους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου