Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Χωριό που φαίνεται Αλαφούζο δε θέλει


 
 



 *** «Όταν γίνω πρωθυπουργός θα «τελειώσω» τα Εξάρχεια από τον πρώτο μήνα», υποσχέθηκε ο αδερφός της Ντόρας, σε συνέντευξή του στη Real News. Για να ανοίξει η αγορά βρε αδερφέ… να μπορούν ακροδεξιοί και πρεζέμποροι να κυκλοφορούν άνετα παντού!

*** «Αλωνίζουν οι αναρχικοί στα Εξάρχεια», ήταν ο τίτλος -σε γραμμή Μητσοτάκη- τουΣΚΑΙ σχετικά με το γεγονός πως αντιεξουσιαστές έδιωξαν από την πλατεία εμπόρους ναρκωτικών! Ίσως έχει έρθει η ώρα να καταργηθεί και τυπικά το Γραφείο Τύπου της ΝΔ!
*** Ο Μητσοτάκης, ο Άδωνις και ο Βορίδης, θα «τελειώνουν» Εξάρχεια και θα «χτίζουν» Ωραιόκαστρα.
*** O Σαμαράς θα έδιωχνε τα παιδιά των μεταναστών από τους παιδικούς σταθμούς και θα ανακαταλάμβανε τις πόλεις από τους «λαθρομετανάστες». Ο Κούλης, ως προτεραιότητα έχει να «τελειώσει» (σ)τα Εξάρχεια. Αυτοί είναι οι «ηθικοί αυτουργοί» των εγκληματικών φασιστικών οργανώσεων… αυτοί που πουλάνε ακροδεξιά μαγκιά για λίγα νεοναζιστικά ψηφαλάκια παραπάνω.
*** Είναι πάντως συγκινητική η μάχη που δίνει σύσσωμη η νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ υπέρ της διαπλοκής! Ούτε παιδί της να ήταν…
*** Και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ κάνουν σαν παιδάκια που μαλώνουν… η διαφορά είναι ότι η ΝΔ είναι ο απουσιολόγος που καρφώνει τους συμμαθητές του στο λυκειάρχη.
*** Tουλάχιστον ο Σημίτης ήταν ο «αρχιερέας της διαπλοκής». Ο Κούλης μέχρι παπαδοπαίδι… το πολύ!
*** «Είμαι γνωστός στο εξωτερικό, αξιόπιστος, φερέγγυος, σοβαρός και ξέρω τι μου γίνεται», είπε σε συνέντευξή του στον Παπαχελά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Και δεν το είπε για να του βρουν κάποια ατυχήσασα, αστή χήρα, που ίσως να τον ανεχόταν. Για να τον ψηφίσουν πρωθυπουργό τα είπε!
*** «Γιατί να μην έχουμε δικαίωμα να είμαστε ξενόφοβοι;», αναρωτήθηκε ο Κ. Μπογδάνος, στο Δελτίο του ΣΚΑΙ. Μωρέ και δικαίωμα έχετε, μη σου πω και υποχρέωση…


Εννοείται πως Mega και ΣΚΑΙ δεν είναι το ίδιο επικίνδυνοι. O ΣΚΑΙ έχει άδεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου