Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ο ιός της βλαχομπαρόκ κιτσογκλαμουριάς – by To Skouliki Tom

















 


http://www.nostimonimar.gr/o-ios-tis-vlachomparok-kitsogklamourias-by-to-skouliki-tom/


Διαστάσεις πανδημίας κινδυνεύει να λάβει ο ιός της βλαχομπαρόκ κιτσογκλαμουριάς, από τον οποίο έχουν προσβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, κατά την παραμονή ή το πέρασμά τους από την Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, μόνο το 2016 έχουν σημειωθεί 65 κρούσματα του ιού, που φαίνεται πως μεταδόθηκε σε ανυποψίαστους πρόσφυγες από σκατόψυχους ελληναράδες, οι οποίοι ξύνουν όλη μέρα το μουνί τους μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή και το μόνο που ξέρουν είναι να ξερνάνε χολή και να ανεβάζουν σέλφι με τα μπράτσα και τα βυζιά τους.
Από την άλλη, οι γιατροί λένε ότι ο ιός της κιτσομπαρόκ βλαχογκλαμουριάς δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά εξαπλώθηκε όταν δύο κουνούπια τσίμπησαν το ζεύγος Πατούλη και στη συνέχεια μόλυναν όλη την ελληνική επικράτεια.
Ήδη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αφού δεν υπάρχει εμβόλιο – η ασθένεια που προκαλεί ο ιός θεωρείται ανίατη -, οπότε απαιτείται ιατρικός έλεγχος όλων των ριψάσπιδων Ελλήνων που δεν έκατσαν στην πατρίδα τους να πολεμήσουν αλλά εγκατέλειψαν τη χώρα την περίοδο της κρίσης και απειλούν να αλλοιώσουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό με το χτικιό που κουβαλάνε.
Όπως ήταν φυσικό, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να κλείσει δια παντός τα σύνορά της με την Ελλάδα και να θέσει το προτεκτοράτο σε καραντίνα, ενώ όλοι οι πρόσφυγες θα μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος στην Ανταρκτική, όπου θα αφεθούν να ψοφήσουν από το κρύο γιατί πολύ μας τα έχουν πρήξει με τις απαιτήσεις τους να ζήσουν μια ειρηνική ζωή ανάμεσά μας σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.
Εμείς είμαστε κατάλευκοι και χριστιανοί ορθόδοξοι.
Να πάνε να ζήσουν με τους πιγκουίνους που είναι ασπρόμαυροι και άθεοι.
Εγώ πάντως, αν ήμουν πρόσφυγας, θα προτιμούσα να διασχίσω την οροσειρά του Καυκάσου για να φτάσω στην Ευρώπη, παρά να περάσω από αυτό το βόθρο που λέγεται Ελλάδα και να έρθω σε επαφή με τους καθυστερημένους ιθαγενείς της.
Πού να ήξεραν οι άνθρωποι;
by To Skouliki Tom
(Ανήθικο δίδαγμα: Με την ευκαιρία, θέλω να επαναλάβω κάτι που έχω ξαναγράψει προς όλους αυτούς που κατηγορούν όσους έφυγαν ότι δήθεν δεν έκατσαν να αγωνιστούν και επέλεξαν τον εύκολο δρόμο της ξενιτιάς. Ακούστε, πατσαβουράκια. Ο δρόμος αυτός δεν είναι καθόλου εύκολος. Αλλά και να ήταν, καλώς έκαναν. Οποιοσδήποτε σοβαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος έχει φύγει ή ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να φύγει από την Ελλάδα με το διαβατήριο στα δόντια. Η πλέμπα έχει μείνει πίσω.)
Εμβολιαστείτε αποκλειστικά στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου