Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Η πινακοθήκη των αχρείων!





















Αναγκάζομαι να ξαναζωγραφίσω το πορτρέτο του Σπυρίδωνος-Αδώνιδος Γεωργιάδη, του αθλιότερου πολιτικού που γνώρισε ποτέ η ελληνική Βουλή, νυν αντιπροέδρου της Ν.Δ. και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη (όμοιος ομοίω αεί πελάζει!), καταδικασμένου επανειλημμένα από την Ελληνική Δικαιοσύνη ως ψεύτη, απατεώνα και συκοφάντη. 

Την αφορμή τη δίνει ο ίδιος με τα ασύστολα ψέματά του κατά της κυβέρνησης, και ιδιαίτερα του πρωθυπουργού, και την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του μέσα στο Κοινοβούλιο.
«Ποιοτικά» στοιχεία του αδίστακτου Γεωργιάδη:
Το 2015, ο κύριος αυτός, μαζί με τον αδελφό του Λεωνίδα, καταδικάστηκαν από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για προσβολή πνευματικής περιουσίας. 
Είχαν κλέψει ιδέες και κείμενα δύο βιβλίων της Άννας Τζιροπούλου-Ευσταθίου και παρουσίασαν για δικές τους σε συγγράμματα του εκδοτικού τους οίκου «Ελληνική Αγωγή ΕΠΕ». 

Το Δικαστήριο επιπλέον διέταξε την καταστροφή όλων των εντύπων του εκδοτικού οίκου του Γεωργιάδη με την κλεμμένη πνευματική ιδιοκτησία και ποινή 20.000 ευρώ στον κάθε αδελφό ως χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη στην ενάγουσα.
Το 2014, ο Άδωνις Γεωργιάδης καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση του Πάνου Καμμένου, για τον οποίο ισχυριζόταν ότι είχε σκάφος δηλωμένο σε off-shore εταιρεία για να φοροδιαφεύγει. Aποδείχθηκε ότι ήταν ψευδές, καταδικάστηκε ο συκοφάντης και πλήρωσε στον Πάνο Καμμένο αποζημίωση 15.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

 Είναι δε τόσο θρασύς ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος, ώστε προσπάθησε να παραποιήσει στο Twitter ακόμη και την απόφαση του Δικαστηρίου!
Και πάλι το 2014, όντας υπουργός Υγείας της Ν.Δ., ο τύπος αυτός έκφραζε δημόσια και ξεδιάντροπα τις φασιστικές του αντιλήψεις. 

Συγκεκριμένα, σε συνεδρίαση της Βουλής, δήλωσε ότι δεν βλέπει τους αριστερούς (κομμουνιστές) σαν «κανονικούς ανθρώπους» και ότι «τους σιχαίνεται». Παράλληλα, έκφραζε τον θαυμασμό του για τον Μπαλτάκο, στενό συνεργάτη του Σαμαρά και φίλο του Κασιδιάρη!
Το 2005, ο έγκλειστος στις φυλακές για εσχάτη προδοσία Στυλιανός Παττακός έκανε ιδιόχειρη αφιέρωση στο βιβλίο, που έστειλε στον αήθη Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν τότε εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ, όπου τον αποκαλεί «έγκριτον, ελλογιμώτατον, ιστορικόν συγγραφέαν» και «αξιότιμον φίλον» του. Του εκφράζει δε όλη του την εκτίμηση και «τας εγκαρδίους, πασχαλίους ευχάς» του!
Επί τέσσερα χρόνια, 2006-2009, διαφήμιζε με πάθος το επονείδιστο βιβλίο του Πλεύρη και ταυτιζόταν μαζί του. Πήγε, μάλιστα, και ως μάρτυρας υπεράσπισης του Πλεύρη, όταν εκείνος μηνύθηκε από Έλληνες εβραίους. Πώς να ξεχάσει κανείς τον ισχυρισμό ότι στο Νταχάου, και όχι μόνο, οι καμινάδες και οι φούρνοι χτίστηκαν το 1948 για τουριστικούς λόγους!
Και για όσους δεν θυμούνται μερικά γεγονότα, ας ακούσουν το παρακάτω βίντεο για τον τυχοδιώκτη Άδωνι Γεωργιάδη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου