Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Αυτό το χώμα είναι δικό τους και της Siemenshttp://www.altsantiri.gr/homepage/konstantinos-tachtsidis-afto-choma-ine-diko-tous-ke-tis-siemens/

«Δεν είστε οι μόνοι που πολεμήσατε…λοιπόν εγώ ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από τη Χούντα… γιατι γελάτε; γιατι γελάτε κύριοι;«…. και κάπως έτσι το μεγαλύτερο ανέκδοτο που έχει βγάλει ποτέ η ΝΔ, πέρασε στην αιωνιότητα!


*** Ο Κυριάκος ήταν λοιπόν, 6 μηνών, πολιτικός κρατούμενος της Χούντας… ακόμα πιο δραματική -για τον τόπο- βέβαια ήταν η σύλληψή του…!
*** Πλέον έχουμε και απόδειξη ότι ο Τσίπρας είναι απατεώνας… έχει προσλάβει τον Κυριάκο να του κάνει αντιπολίτευση.
*** Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, από τα χρόνια που ήταν πολιτικός κρατούμενος ο Κυριάκος, έχει μάθει να κρατάει το στόμα του κλειστό… και να τον βασανίσουν δεν πρόκειται ποτέ να πει τίποτα για siemensΚήρυκα ΧανίωνΠαπασταύρου και Σκλαβούνη!
*** Είναι απόλυτα λογικό όταν έχεις ζήσει ως πολιτικός κρατούμενος τη Χούντα, να κάνεις αντιπρόεδρο το φιλαράκι του Παττακού, τον Άδωνη και Τομεάρχη δημοσίας τάξης το πνευματικό παιδί του Παπαδόπουλου, το Βορίδη… τι να λέμε τώρα, μιλάνε τα έργα!
– Μάκη, εγώ στη χούντα είχα έντονη πολιτική δραστηριότητα!
– Εγώ να δεις Κυριάκο!
*** Θα θελα να ήξερα πως φάνηκε σε χουντικούς βουλευτές και ψηφοφόρους της ΝΔ, η ανάγκη του Μητσοτάκη να χρησιμοποιήσει ιδιότητα της «ιδεολογικής ηγεμονίας αριστεράς». 
Χάθηκε το φιλότιμο σ’ αυτή τη χώρα
*** Είναι υπερβολή, αλλά ας υποθέσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας ευφυής πολιτικός που θέλει να κερδίσει τον αντίπαλό του. Αν ήταν έτσι, δε θα μίλαγε και δε θα εμφανιζόταν πουθενά! Κάποια στιγμή θα πέσει ο Τσίπρας

*** Είπε λέει ο Μητσοτάκης, για την ψήφο στα 17, ότι είναι παράλογη και αναρωτήθηκε αν θα φορολογηθούν κιόλας αυτές οι ηλικίες…! Να ψηφίζουν όμως οι Έλληνες του εξωτερικού που δεν φορολογούνται εδώ και οι εφοπλιστές που δεν φορολογούνται καθόλου είναι λογικότατο!
*** Απολύει δημοσίους υπαλλήλους, κόβει συντάξεις, βασανίζει αντιφρονούντες… διώξαμε το Σαμαρά, το Δένδια και το Μητσοτάκη για να μας παίρνει τη δουλειά ο Ερντογάν
*** Να ξεκαθαρίσουμε κάτι… δεν υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν στελέχη τουΚυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ. Να, όπωςΛοβέρδοςΒενιζέλος και Φώφη, για παράδειγμα.
Προπαγάνδα είναι η παρουσίαση ενός μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς. Αυτό που κάνει η διαπλοκή δεν είναι προπαγάνδα. Οι εξολοκλήρου διαστρεβλωμένες ειδήσεις δεν είναι προπαγάνδα… είναι κάτι άλλο, πιο δυστοπικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου