Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΣΚΟΥΖΕΙ ο τελειωμένος Ψυχάρης και βλέπει «καθεστώς Τσίπρα»

























 







 http://www.periodista.gr/politiki/article/22473/skoyzei-o-teleiomenos-psucharis-kai-blepei-kathestos-tsipra

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, ο οποίος στις 29 Ιουλίου θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και του οποίου έχουν δεσμευτεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα περιουσιακά στοιχεία, ο άνθρωπος που επί εννέα χρόνια δεν κατέβαλε Πόθεν Έσχες, ο άνθρωπος που νόμιζε ότι θα ανεβοκατεβάζει εσαεί κυβερνήσεις, ο άνθρωπος στον οποίο χορηγούσαν προσωπικά και εταιρικά δάνεια αφειδώς οι τράπεζες χωρίς να υπάρχουν επαρκείς εξασφαλίσεις, ο άνθρωπος που νόμισε ότι μπορούσε να εκβιάσει την κυβέρνηση Τσίπρα με τις γελοιότητες περί "γάτας των Ιμαλαΐων", αυτός ο άνθρωπος καθώς πλησιάζει η Δύση της παντοδυναμίας του εξακολουθεί και κουνά το δάχτυλο στην κυβέρνηση.
Κουνά το δάχτυλο στην κυβέρνηση μέσα από τα απαξιωμένα στη συνείδηση του ελληνικού λαού, έντυπα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Ενίοτε βάζει και τους... συνταξιούχους αρθρογράφους του να κάνουν δήθεν αποκαλύψεις για να ζητούν μετά συγγνώμη γονατιστοί και φοβισμένοι.
Ο απίθανος Ψυχάρης, στριμωγμένος πια, χωρίς δυνάμεις και φαντασία, κουρασμένος από τις απανωτές σφαλιάρες γράφει στο αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής, ότι "Στήνεται καθεστώς Τσίπρα". Τι εννοεί ο ποιητής; Ότι το καθεστώς ανομίας και η παρασιτική λειτουργία των ΜΜΕ της διαπλοκής που έχουν πάρει λεφτά με το τσουβάλι στις πλάτες του ελληνικού λαού, τελείωσαν οριστικά και αμετάκλητα.
Ο Ψυχάρης  βλέπει φαντάσματα, ότι "καταδιώκουν όσους ασκούν κριτική", ότι "ελέγχουν τη λειτουργία και τους θεσμούς" ότι "προετοιμάζουν αλλοίωση του πολιτεύματος". Στην πραγματικότητα ζορίζεται επειδή για πρώτη φορά λειτουργούν οι θεσμοί, οι θεσμοί και οι δικαιοσύνη που άργησαν να ελέγξουν τα παράσιτα της διαπλοκής για δεκαετίες τώρα.
Ο Ψυχάρης σκούζει. Αλλά κανένας δεν τον ακούει πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου