Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Χάσαμε τους γάλλους και τούρκους που θα αγόραζαν ελληνικά κανάλια!

































Σε αυστηρά ελληνική υπόθεση εξελίσσεται η δημοπρασία για την αδειοδότηση των 4 τηλεοπτικών αδειών, όπως προκύπτει από τη λίστα των 11 υποψηφίων… Με αποτέλεσμα όλα όσα διαβάζαμε το προηγούμενο διάστημα από έγκυρους δημοσιογράφους και αναλυτές για την εισβολή τούρκων και γάλλων επιχειρηματιών να αποδεικνύονται «φίδια»!

Ποιος δεν θυμάται άραγε τις αναλύσεις περί του τούρκου, «λάτρη των γυναικών, των σπορ, της ταχύτητας, αλλά και του Ερντογάν» που ακούει στο όνομα Acun Ilicali και που επιθυμούσε δήθεν διακαώς να αποκτήσει κανάλι στην Ελλάδα;

Ποιος δεν θυμάται τα ρεπορτάζ για τις συναντήσεις του με τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα;

Μάλιστα η εκπομπή «Τατιάνα live» είχε ειδικευθεί στο ρεπορτάζ του τούρκου… 
Αφού διέθετε αποκλειστική πληροφόρηση ανά πάσα στιγμή ακόμη και για το πού βρίσκεται… Ένα μικρό δείγμα γραφής, ήταν τη φορά που η εκπομπή εντόπισε τον τούρκο στη Γλυφάδα αναφέροντας με κομμένη την ανάσα η Τατιάνα, «Ο τούρκος καναλάρχης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, στα νότια προάστια. Έχει έρθει εδώ για να κάνει επιχειρηματικά deals».

Η εκπομπή που μονοπωλούσε όπως ήδη αναφέρθηκε το ρεπορτάζ, κατάφερε να εξασφαλίσει συνέντευξη με το διευθυντή μάρκετινγκ του τούρκου καναλάρχη ο οποίος αποκάλυψε στη δαιμόνια παρουσιάστρια, μέχρι και τι πρόγραμμα θα έχει το κανάλι που θα αγοράσει στην Ελλάδα, αλλά και τους παρουσιαστές: «Θα είναι ένα κανάλι ψυχαγωγικό με διαγωνισμούς, μουσικά προγράμματα και προγράμματα μαγειρικής. 

Το κανάλι σκοπεύει να ανοίξει το Νοέμβριο του 2016. 
Η έδρα του θα είναι στην Ελλάδα και οι παρουσιαστές θα είναι Έλληνες. Θα έχει shows όπως το Survivor, το ελληνικό Voice και πολλά άλλα»… 

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως γνωρίστηκε το αφεντικό του με τον έλληνα πρωθυπουργό, «Με τον κύριο Τσίπρα γνωρίστηκαν στην Ελλάδα, όπου είχε έρθει πριν λίγους μήνες ο κύριος Ιλίτζαλι».

Ο τούρκος όμως καναλάρχης που το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους θα άνοιγε κανάλι στην Ελλαδίτσα μας, δεν ήταν ο μόνος ξένος επενδυτής που είχε βάλει στο μάτι να μας αρπάξει τα διακόσια εκατομμυριάκια που απέμειναν στην αγορά από τη διαφήμιση… 

Οι πιο μυημένοι θα θυμούνται ίσως το ρεπορτάζ του «ΒΗΜΑτος» που υπέγραφε ο Νίκος Χασαπόπουλος και αναφερόταν στον Πάρι Μουράτογλου! 

Τον γάλλο επιχειρηματία που συζητούσε με την ελληνική πλευρά για να επενδύσει στα ελληνικά media. 
Ο 75χρονος ελληνικής καταγωγής – σύμφωνα με τη λίστα του «Forbes» είναι ένας από τους 60 πλουσιότερους γάλλους και συνόδευε τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ στην επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα… Μάλιστα όπως σημείωνε η εφημερίδα είχε καταφέρει να «Δημιουργήσει επαφές με πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας που είχε αφιερώσει μια ολόκληρη σελίδα ήταν εξαιρετικά αναλυτικό και λεπτομερές… 
Αναφερόταν σε συζητήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες για το ενδεχόμενο της αγοράς τηλεοπτικού καναλιού… Χωρίς όμως να αποκλείεται η περίπτωση να βγει μπροστά κάποιος έλληνας επιχειρηματίας: 
«Εν αναμονή της απόφασης του κ. Μουράτογλου αν θα αγοράσει ή όχι τηλεοπτικό κανάλι ή αν θα συνεργαστεί με κάποιον εγχώριο επιχειρηματία» κατέληγε το ρεπορτάζ του «ΒΗΜΑτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου