Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Βαξεβάνης: Η κυβέρνηση να δείξει το τέρας στη Δικαιοσύνη με το δάχτυλο και να το αποκεφαλίσει δημόσια












Σκληρό σχόλιο του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, που ζητά να καταδειχθεί το τέρας στη Δικαιοσύνη και να θανατωθεί δημόσια με σαφείς αιχμές για τη στάση Παρασκευόπουλου για τον οποίο είπε πως δεν μπορεί να είναι και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα, ενώ σημειώνει πως πρόκειται για το ίδιο κύκλωμα που καλύπτει Βγενόπουλο.
Ο δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:
«Πρόκειται για το ίδιο κύκλωμα στη Δικαιοσύνη που μεθοδεύει όσα μεθοδεύει για το Βγενόπουλο. Παρέλαβαν μεταφρασμένο από τα Γερμανικά το βούλευμα για τη SIEMENS εδώ και μήνες. Το πρώτο μέρος από το Νοέμβριο και το δεύτερο το Μάιο. Η δίκη όμως διακόπηκε γιατί το δικαστήριο δεν είχε στη διάθεσή του τις μεταφράσεις.
Η μεθόδευση οδηγεί με τις καθυστερήσεις στην παραγραφή. 
Ο Χριστοφοράκος δραπετεύει για δεύτερη φορά από τα λαγούμια που έχει ανοίξει στη Δικαιοσύνη η αμαρτωλή Εισαγγελία Εφετών.
Τα συστημικά media, έχουν πάλι τη συμβολή της. Ενώ η υπόθεση είναι ξεκάθαρη και ντοκουμενταρισμένη με τα έγγραφα που βλέπετε, εμφανίζουν το θέμα ως αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, σπέρνοντας σύγχυση στον κόσμο που για μια ακόμη φορά θα πει "όλοι ίδιοι είναι".
Η κυβέρνηση και ο "θεσμικός" κύριος Παρασκευόπουλος δεν μπορούν να είναι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα. Πρέπει να δείξουν το τέρας στη Δικαιοσύνη με το δάχτυλο και να το αποκεφαλίσουν δημόσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου