Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ψυχάρης: «Πες μου Κούλη, είσαι το αχυρανθρωπάκι μου;»














 




















e













Η ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ ΕΑΛΩ

Η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στα χέρια ενός υπόδικου μεγαλονταβατζή που την πολέμησε λυσσαλέα επί δεκαετίες.

Ο Ψυχάρης ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους, αγνοεί επιδεικτικά ότι ο Μεϊμαράκης πήρε σχεδόν το 50% των ψήφων στην εσωκομματική διαδικασία και καλεί τον Μητσοτάκη, τον δολίως εκλεγμένο Μητσοτάκη, να τον …εξαφανίσει! 

Μαζί με αυτόν φυσικά και τον Κώστα Καραμανλή.

Ο αριστοτέχνης, αδίστακτος πασοκάνθρωπος Ψυχάρης, κατάφερε να καταλάβει τη Νέα Δημοκρατία και να την χρησιμοποιεί ως μαγαζί του προκειμένου να γλιτώσει από την τιμωρία. 

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με την παρέμβαση σοκ του Δένδια στην εξεταστική υπέρ Ψυχάρη και φυσικά από το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης σπεύδει ως πιστό κατοικίδιο να εκτελέσει κάθε επιθυμία του Ψυχάρη. 

Από τις κραυγές του «Παραιτηθείτε» έως την χυδαία στήριξη στην διαφθορά, που πολέμησε λυσσαλέα τον Κώστα Καραμανλή.

Επιτομή του αίσχους, η συμπεριφορά των βουλευτών του Μητσοτάκη στην επιτροπή θεσμών όπου λειτουργούν ως συνήγοροι της Τσατάνη.

Απομένει να δούμε εάν έχει απομείνει αξιοπρέπεια στην ΚΟ της ΝΔ, αλλά και νοημοσύνη, αφού αρκετοί διαφωνούντες σιωπούν υπό το βάρος των μαϊμού δημοσκοπήσεων που δείχνουν τον Μητσοτάκη να προηγείται με …11 μονάδες! Δημοσκοπήσεις που λειτουργούν σαν φίμωτρο. 

Τι κατάντια…

Αυτό το ρεσάλτο σε μεγάλο κόμμα, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. 

Ξεπερνά ακόμα και την υπόθεση της P2 με τους μαφιόζους και το πολιτικό σύστημα της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου