Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Τα αγάλματα Τατσόπουλος, Παπαχρήστος και Λοβέρδος

 


 Τι ήταν να πει τη λέξη «Μπόμπολας» ο Κλέων Γρηγοριάδης στην «Ανατροπή» (τι άστοχος και αστείος τίτλος για μία εκπομπή που κάνει ο Πρετεντέρης), είδαμε τους λαλίστατους κατά τ άλλα συμμετέχοντες στο πάνελ να καταπίνουν τη γλώσσα τους.
Έμειναν αγάλματα. Ο δε Πρετεντέρης, άρχισε να μπερδεύει τα λόγια του. Δείτε τοβίντεο προς το τέλος του και αν καταφέρετε και καταλάβετε τι ακριβώς ψελίζει, παρακαλούμε ενημερώστε κι εμάς. Είναι για να διδάσκεται σε δημοσιογραφική σχολή αυτό, δεν χάνεται τέτοιο κρεσέντο
Η άθλια δημοσιογραφία που έκανε το Mega δεν είχε προηγούμενο. Ή, μπορεί να είχε, τον ΣΚΑΪ, αλλά εντάξει, δεν υπάρχει και μονάδα μέτρησης (δημοσιογραφικής αθλιότητας) για να μετρήσουμε και να συγκρίνουμε.
Το Mega κλείνει. Και δεν θα συμμετάσχει στη δημοπρασία. Για ένα σωρό λόγους κι αιτίες. Και παραλείψεις. Μία -μόνο- βλέπετε παρακάτω.

Και δεν είναι η μόνη. Πλήθος ακόμα, επτά σελίδες με κενά στο φάκελο του Mega, του καναλιού εκείνου που ξεφτίλισε τη δημοσιογραφία. 
Του Mega των εργαζομένων,τεχνικών και απλών δημοσιογράφων (που δεν φταίνε σε τίποτε), που σταμπαρίστηκεσαν το κανάλι με τον πλέον σκοτεινό και ύποπτο ρόλο.


Δεν ξέρω αν το Mega θα κλείσει τελικά, λογικά κάποιος θα το αγοράσει μετά (Μαρινάκης;), 
η τελευταία περίοδός του πάντως ήταν ντροπιαστική για τη δημοσιογραφία.
 Ζήσαμε και είδαμε τα χειρότερα.
Κι ας λέει ο Κώστας Γιαννακίδης.

Άδικο έχει. 
Άδικο
Το Mega το κλείνουν οι πλούσιοι μέτοχοί του. 
Με τις μεγάλες, προσωπικές, περιουσίες. Και τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου