Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Νίκος Μωραΐτης: Αποκλειστικό! Στο 60% η ΝΔ





























 





 




Κόντρα στις εταιρείες δημοσκοπήσεων που ψαλιδίζουν την απόσταση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στις 11,5 μονάδες, αποκαλύπτουμε το πραγματικό εύρος της διαφοράς.
του Νίκου Μωραΐτη
Επτά μονάδες μπροστά τη ΝΔ δείχνει η αδιάβλητη ALCO;

Εντεκάμιση μονάδες διαφορά δίνει το πάντα εύστοχο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας;
Μπορεί και οι δύο δημοσκοπικές εταιρείες να είχαν προβλέψει με ακρίβεια τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, αλλά είναι φανερό ότι πλεόν βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, προσπαθώντας να υποβαθμίσουν το προβάδισμα της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
Η αλήθεια, που αποκαλύπτει μόνο το altsantiri.gr, είναι ότι η ΝΔ αυτή τη στιγμή κινείται στα όρια του 60% και ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις που πιάνει το 7%. Άλλωστε, είναι κάτι που μπορεί να το αντιληφθεί κανείς πολύ εύκολα, απλώς και μόνο βγαίνοντας στο δρόμο.
Στο Σύνταγμα, εκατοντάδες χιλιάδες συγκεντρωμένοι πολίτες φωνάζουν ρυθμικά «Μητσοτάκης – Μητσοτάκης», ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης και ανεμίζοντας σημαίες της Siemens.
Στις κεντρικές οδούς των πόλεων, τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν παίζοντας τον ύμνο «σε περιμένω να ρθείς και πάλι» στη διαπασών, ενώ στο λιμάνι του Πειραιά χιλιάδες πολίτες περιμένουν γονυπετείς την άφιξη των δέκα Παπασταύρου από τα μαγικά νησιά των offshore.
Πρόκειται για μία πραγματικότητα που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων αδυνατούν να περιγράψουν, δίνοντας την πενιχρή διαφορά 7-11,5% στις μετρήσεις τους.
Είναι σαφής η προσπάθεια των δημοσκόπων να στηρίξουν την καταρρέουσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ψαλιδίζοντας όσο μπορούν τη διαφορά, αλλά δεν θα τους περάσει. Ο λαός, στους δρόμους, θα επιβάλει Κυριάκο πρωθυπουργό, Άδωνι υπερυπουργό και την αδέκαστη νεοφιλελεύθερη ομάδα σε πλήρη διάταξη. Άφθαρτοι και έντιμοι, θα δώσουν στη χώρα τη δημιουργική ώθηση που χρειάζεται.
Υ.Γ.: Κατόπιν τούτων, νομίζω ότι έχω δίκιο στις απαντήσεις που δίνω όταν με παίρνουν από εταιρείες δημοσκοπήσεων. Στο «τι θα ψηφίσετε;» Λέω ΝΔ, στο «ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός» απαντώ «Μητσοτάκης». Έχω κάθε χρέος να συμβάλω στην ακόμη μεγαλύτερη ευστοχία των δημοσκόπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου