Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Πήγαμε κι εμείς στο #Paretithite: 33 αποκλειστικές φωτογραφίες από την πιο υαλουρονική συγκέντρωση (PHOTO)










To Luben, πιστό στα μεγάλα καλέσματα της εποχής μας, είχε χρέος να πάει και να καλύψει δημοσιογραφικά την –όχι και τόσο μεγαλειώδη και όχι και τόσο ακομμάτιστη– συγκέντρωση των #paraititheite που μάζεψε βαριά-βαριά 7.000 κόσμου. Μια συγκέντρωση η οποία οργανώθηκε μέσω των social media και τελικά πήρε δημοσιότητα μέσω των τραγικών δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Φτάνοντας στο Σύνταγμα, η φάση θύμιζε περισσότερο ουρά από ηλικιωμένους που περιμένουν σε κάποια δημόσια υπηρεσία για να πληρώσουν (με λίγες νεανικές πινελιές από ακομμάτιστους νεολαίους της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ), παρά οργανωμένη συγκέντρωση αντικαθεστωτικών.
Οι διοργανωτές προσπαθούσαν μάταια να δώσουν κάποιο παλμό με ντουντούκες και ανέμπνευστα συνθηματάκια όπως: “Τσίπρας και Μαδούρο στο ίδιο μπαλαούρο” / “Μας έπαιξες στο λόττο Τσακαλώτο” / “Πληρώνεις ΤΕΒΕ-ΙΚΑ για τον Καρανίκα”.
Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δωθεί και στο μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης, μιας και οι αλλαγές του dj περνούσαν από Ξυλούρη σε Going Through με διάσπαρτα αποσπάσματα από ομιλίες Τσίπρα-Γεροβασίλη και στα καπάκια Μόρισευ, οπότε έδωσαν εναν πιο ευρωπατριωτικό αέρα στην διοργάνωση.


 Απόπειρα για χαϊκού
 Παχύδερμη Νεφελουδίτσα, κατουρλή, καλψιάρη, μαυρόψυχε και λοιποί Σταλινιστές-Γκαιμπελιστές του ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ, diss to you by Aristos47
 Λεξιπλάστες

 Πρώην Συριζαίοι Σατανιστές


 Άσε με, ρε Ηλία, μη μου το θυμίζεις το βλαμμένο το γιο μας που έβγαλε δίπλωμα μηχανής λόγω Γιάνη
Έλα, γαμώ την Παναγία σου, τρέχα, έχουμε ξεμείνει από σημαίες

 Random επιχειρηματίας

 Αχ, κυρα-Ουρανία μου, πόσο καιρό έχω να σας δω; Από πέρυσι που μέναμε Ευρώπη, αχ ναι κυρα-Ουρανία μου αυτά είναι ηβέτζ
 – Με αγαπάς, Χρήστο μου; – Selbstverständlich, Helena
 Ζαλίζομαι απ’ το πολύ αλκοόλ, τα χείλη σου μυρίζουν Aperol
 Γιάνη, σε κατουράω

 MVP
 Είναι αλήθεια ότι έρχεται Brexit, κύριε Γιώργο μας;
 Translated by Bing
Εμίς δεν ψιφίσαμαι μνιμόνια


 Πέρσα, Πέρσα, κοίτα μας παίρνει ο φακός, έπρεπε να φέρω και τον Ρίκι
 Όταν δεν παίζει σταγόνα Aperol Spritz

 ΒΟΥ-ΒΟΥ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
Ο τολμών νικά
Τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα
Πάντως τα βρώμικα της πλατείας Συντάγματος είχαν μηδενική πελατεία. Εάν όμως σέρβιραν βιολογικά και βέτζι, ή έστω ένα Aperol αντί για φτηνιάρικες μπίρες, ίσως να τα πηγαίναν καλύτερα. Ή προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις των καιρών, ή βουλιάζεις αγαπητέ καντινιέρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου