Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Χυδαία προσβολή από Χειμωνά και «Mr Κολλαγόνο» στον Πρ. Παυλόπουλο


























 











Ξεπέρασαν κάθε όριο αθλιότητας οι τοποθετήσεις των δύο προβεβλημένων διοργανωτών του #Παραιτηθείτε και συγκεκριμένα, του στελέχους του ΠΑΣΟΚΘανάση Χειμωνά και του «Mr Κολλαγόνο», Γιώργου Τσουκαλαδάκη
Οι δύο «κύριοι», χωρίς αφορμή και κυρίως χωρίς εξήγηση, έφτασαν στο σημείο να προσβάλουν ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο,συγκρίνοντάς τον με τον δικτάτορα Σαντάμ Χουσεΐν.
Συγκεκριμένα, ο κύριος «Το ΠΑΣΟΚ είμαι εγώ», Θανάσης Χειμωνάς, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφία του Σαντάμ Χουσείν και του Προκόπη Παυλόπουλου, με το σχόλιο, Σαντάμ με ΠΑΣΟΚ – Σαντάμ με ΣΥΡΙΖΑ.
Για την ιταμή προσβολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν υπάρχει για την ώρα αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ. Είναι απορίας άξιο, αν μετά από ένα τόσο βαρύ ατόπημα, συνεχίζει ο κ. Χειμωνάς να είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ καιαν μια τέτοια άποψη είναι αποδεκτή και ανεκτή στο κόμμα του.
Το απαράδεκτο σχόλιο, όμως, φαίνεται πως χαροποίησε τον έτερο συνδιοργανωτή κ. Τσουκαλαδάκη, ο οποίος έσπευσε να το αναπαραγάγει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Φυσικά, στη συνέχεια το «τιτίβισμα» του «Mr Κολλαγόνο», «εξαφανίστηκε ως δια μαγείας» από τον λογαριασμό του.
Όχι όμως τόσο έγκαιρα, ώστε να διαφύγει της προσοχής μας.
Ίσως, οι φίλοι του στη Συγγρού, να τον ενημέρωσαν για το τι σημαίνει το τραγικό ολίσθημά του.
Το ερώτημα που προκύπτει όμως, 
«δεν σβήνεται» όπως το τιτίβισμά του:
Αποτελεί επίσημη θέση και των υπολοίπων διοργανωτών του #Παραιτηθείτε, καθώς και όσων κρύβονται πίσω του, πως ο κ. Παυλόπουλος κινείται σε αντιδημοκρατικό πλαίσιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου