Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ενάμιση χρόνο οι μέτοχοι του MEGA συζητούν…



















Και το κανάλι έχει απαξιωθεί με τα μονοψήφια ποσοστά
Το MEGA θα απαξιωθεί τελείως και οι μέτοχοί του θα συνεχίζουν να συζητάνε για το αν θα βάλουν χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!
Αυτή είναι η κατάσταση μετά από ενάμιση χρόνο, διότι τόσος χρόνος έχει περάσει από τη στιγμή που πρώτο-ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θυμίζουμε ότι αρχικά το ποσό ήταν στα 15 εκ. ευρώ, εσχάτως έχει φθάσει στα 22,5 και έχει δρόμο ακόμη… Το είχαμε επισημάνει όμως και πριν μία εβδομάδα, όταν αποφάσισαν να καταθέσουν άμεσα – υποτίθεται, 3 εκ. ευρώ έναντι της ΑΜΚ… Ποσό το οποίο ακόμη δεν έχει κατατεθεί… Αναρωτιόμασταν λοιπόν τότε, όπως και τώρα: «Αν πράγματι είχαν πρόθεση να βάλουν χρήματα και να σώσουν το κανάλι… Γιατί δεν το έχουν κάνει τόσο καιρό και θα το κάνουν τώρα»;
Η απάντηση μάλλον εμπίπτει στην κατηγορία «Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται»! Διότι το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των εργαζομένων του MEGA δεν έχει προηγούμενο!
Το κανάλι σχεδόν έχει απαξιωθεί… Καθημερινά οι τηλεθεάσεις του σπάνια ξεπερνούν τα μονοψήφια… Άλλοτε μεταδίδεται το δελτίο και άλλοτε όχι, το ίδιο και η πρωινή του εκπομπή… Ήδη όμως, οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν εδώ και δυο ημέρες τις κυλιόμενες 24ώρες απεργίες μέχρι να πληρωθούν, ενώ με επαναλαμβανόμενες στάσεις απαντούν οι τεχνικοί του καναλιού… Να υποθέσουμε λοιπόν – όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ, ότι οι μέτοχοι συζητούν για τη σωτηρία του καναλιού;
Δυστυχώς η απάντηση είναι «Όχι»! Οι μέτοχοι δεν συζητούν αυτό… Τις τελευταίες ημέρες – σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και για αυτό μάλιστα συναντήθηκαν Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας, προσπαθούν να κάνουν συμβιβασμό με τις τράπεζες, προκειμένου να καταθέσουν τα 3 εκ. ευρώ!
Με άλλα λόγια οι συζητήσεις συνεχίζονται και θα συνεχίσουν να συνεχίζονται! Και το κανάλι θα αργοπεθαίνει… Ώσπου κάποια στιγμή ένα πρωινό θα ξυπνήσουμε και θα αναρωτιόμαστε «Πού πήγε το MEGA»!
Επίσης το έχουμε ξαναπεί ότι οι αέναες συζητήσεις των μετόχων δεν είναι τίποτα άλλο από ένα παιχνίδι μεταξύ τους, για το ποιος θα πάρει το «μουτζούρη»!
Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα όσο οι μέτοχοι συζητούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου