Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Eκλασε ο Τζημερος, σχολασε ο γαμος


 







                                                     από Χάρης Ζάβαλος
Eκλασε ο Τζημερος, σχολασε ο γαμος.
Τρεις κ ο Πορτοσαλτε στην πιο γραφικη διαδηλωση απο την εποχη του Χριστοδουλου με τις ταυτοτητες.



Πληρης απογοητευση στο φιλελε στρατοπεδο που ειδαν οτι δεν εχουν καμια απηχηση στην κοινωνια, παρα μονο σε κατι μπαρμπαδια που βλεπουν ολη μερα Πρετεντερη.


Ερημια στους αβανταδορους του ΣΥΡΙΖΑ, που φαντασιωνοντουσαν μεγαλειωδεις πορειες, οταν οπως ευστοχα διαβασα στο twitter, το ΠΑΜΕ μαζευει περισσοτερο κοσμο με μια αναπαντητη,
Να θυμαστε κατι κρατικοδιαιτες καταβοθρες.
Εμεις σας διαλυσαμε το πανηγυρι, που τοσες μερες βγαζαμε στην φορα ολα τα ψεμματα σας περι "ακομματιστων" και "μονο πολιτες", οταν ολοι οι διοργανωτες ηταν υποψηφιοι με κομματα η πρωην διορισμενοι που θελουν να γινουν Καρανικες στην θεση του Καρανικα.
Την κυβερνηση του μεταμνημονιακου θατσεραναβαπτισμενου Τσιπρα δεν θα την ριξετε εσεις, αλλα οι πραγματικα υγιεις δυναμεις αυτου του τοπου που εχουν πια καταλαβει την φαυλοτητα των μνημονιακων επαναληψεων, οταν συσπειρωθουν οι νεες προοπτικες των παραγωγικων πολιτων, οχι των ανεπαγγελτων αεριτζηδων.
Εσεις θα κρυφτειτε στις πιο βαθιες κουνελοτρυπες και θα αρχισετε απο αυριο να βριζετε τον "ανωριμο" ελληνικο λαο που για αλλη μια φορα σας εφτυσε καταμουτρα, οσο βλεπετε τα ΕΣΠΑ να περνουν.
Που νομισατε βρε μουρλοκαημενοι με 10 likes και 5 shares θα επηρεαζατε τις εξελιξεις, ενω δεν μπορειτε να μαζεψετε ουτε 11αδα για φιλικο.
Ανυπαρκτοι σε ολα τα επιπεδα θα φαντασιωνεστε σωτηρια απο μια Ευρωπαικη Συμμορια που σπρωχνει μερα με την μερα την ηπειρο στον γκρεμο του φασισμου.
Μεχρι την επομενη φορα σας κερναω ενα τρομπονι για να περνατε τον χρονο σας εποικοδομητικα, που κανατε μαγκα τον καθε Φιλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου