Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Θ. Ανδρεούλης: «Αν δεν μπουν χρήματα στο κανάλι τέλος του μήνα θα σκάσει»!






































Οι ρουκέτες του στελέχους του MEGA και ο αποκαλυπτικός διάλογος με τον Καψή
«Αν δεν μπουν χρήματα την άλλη εβδομάδα (ενν. αυτή που διανύουμε), τέλος Ιουνίου το κανάλι θα σκάσει» η συγκλονιστική, όσο και αποκαλυπτική φράση ανήκει στον πρώην οικονομικό διευθυντή του MEGA Θανάση Ανδρεούλη! Το στέλεχος του καναλιού που δεν μασάει τα λόγια του και δεν ωραιοποιεί τις καταστάσεις συμμετείχε στη συνέλευση των εργαζομένων του καναλιού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και είπε τα πράγματα με το όνομά τους… Ενώ δεν χαρίστηκε ούτε στο διευθυντή ειδήσεων Μανώλη Καψή που ακόμη και μπροστά του επιχειρούσε να παραπλανήσει τους εργαζόμενους!

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι άκρως αποκαλυπτικός.
Μανώλης Καψής: Θανάση όλα καλά; Γύρισες στη θέση σου… Έχεις αναλάβει τα καθήκοντά σου… Έτσι δεν είναι;
Θανάσης Ανδρεούλης: Όχι! Είμαι εδώ γιατί πονάω το κανάλι!

Και κάπου εκεί ο Μανώλης Καψής σταμάτησε να μιλάει, γιατί διαπίστωσε ότι δεν τον παίρνει… Άλλωστε ο Θανάσης Ανδρεούλης είναι από τα λίγα στελέχη που οι εργαζόμενοι σέβονται και κυρίως εμπιστεύονται.
Ο Θανάσης Ανδρεούλης όμως, είπε κι άλλα στους εργαζόμενους του MEGA που αγωνιούν, εξίσου αποκαλυπτικά με τα παραπάνω. Μεταξύ άλλων λοιπόν ανέφερε – απαντώντας εμμέσως και στον Μανώλη Καψή «Το μόνο καλό αυτόν τον καιρό είναι ότι οι μέτοχοι άρχισαν ξανά να μιλάνε μεταξύ τους… διότι για πολύ μεγάλο διάστημα δεν είχαν καμία επαφή»! Επίσης στα θετικά ανέφερε ότι «Ευτυχώς έχουμε ακόμη πελάτες» και ότι «Οι προμηθευτές δεν μας έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας τα χρήματά τους»!
Τέλος σε άλλο σημείο όταν ρωτήθηκε για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, κι αν το MEGA έχει έτοιμο το φάκελο για να τον καταθέσει, έριξε άλλη μία… ρουκέτα λέγοντας χαρακτηριστικά, «Ποια άδεια ρε παιδιά; Για να καταθέσεις το φάκελο πρέπει να έχουν πληρωθεί τα πάντα… Και μόνο αυτό δεν συμβαίνει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου