Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Σιγά μη βγάλετε και καμιά κήλη

 

 
 
 
 

 
 


 Ξέρετε τι κάνει ο διάολος όταν δεν έχει δουλειά έτσι; 
Ε, η Νέα Δημοκρατία το προσάρμοσε το σχετικό. 
Δεν κάνει, ό,τι κάνει ο διάολος με τα παιδιά του, αλλά με τον Φίλη.

Του Θανάση Καρτερού
Στημένη του την έχουν και μόλις πει, ή σκεφτεί να πει ή του ξεφύγει και πει μια κουβέντα, σηκώνει η Συγγρού τον κόσμο. Ο Φίλης, ο πήξε και ο δείξε. 
Που του παρέδωσαν τα ελληνόπουλα και θέλει να τους φορέσει φέσι. Που καταργεί τα αρχαία, τα νέα, τα ποντιακά και τα ιστορικά μας. Που προσβάλλει έθνος και πατρίδα, αμήν.
Δεν έχει δουλειά, θα πείτε, η Ν.Δ.; Έχει, και πολλή μάλιστα, αλλά δεν την κάνει. Διότι η δουλειά της είναι, εκτός από το να εφευρίσκει επίθετα για την κυβέρνηση και τον Τσίπρα -ανίκανοι, ιδεοληπτικοί, χαλασμένοι, διεφθαρμένοι, ψεύτες, τυχοδιώκτες- να επεξεργάζεται και καμιά πρόταση για όσα έχει σκοπό να (μας) κάνει, αν και όταν γίνει κυβέρνηση. 
Αλλά τη δουλειά αυτή, που έχει κόστος, την αποφεύγει με άκρα πονηριά. Προτιμά να πυροβολεί τους αντιπάλους. Τον Φίλη κατά προτίμηση.
Κάπου εκεί μπαίνουν οι «Παραιτηθείτε». Που όλως τυχαίως έχουν ως στόχο τους τον στόχο της Δεξιάς - να παραιτηθεί, να ξεκουμπιστεί, να φύγει, να μας αδειάσει τη γωνιά η κυβέρνηση του Τσίπρα. Όλως εντίμως είναι κατά των κομμάτων, των συνδικάτων και των χρωμάτων. 
Εκτός από το μαύρο, που πλημμυρίζει το μάτι όταν δεις τι γράφουν στα διαδικτυακά τους, τι μίσος τρέφουν για την Αριστερά, τι λένε για την κυβέρνηση, πώς λογαριάζουν να διώξουν τους καταραμένους από το εθνικό (τους) σπίτι.
Αυτούς τους ανώνυμους ακροδεξιούς ήταν φυσικό να πάρει υπό την προστασία της η επώνυμη Ακροδεξιά του Μητσοτάκη. Κι έφτασε να ζητάει να παραιτηθεί ο Φίλης γιατί τοποθέτησε τα φυντάνια στο άκρο της συνταγματικής ανοχής.
Κι έπεσε μες στο πηγάδι ο Κυριάκος κι έβγαλε φωνή μεγάλη: Ο Φίλης θέλει να θέσει εκτός νόμου τα αδέλφια μας! Κι έβγαλαν φωνή μεγάλη και τα φιντάνια: Ο Φίλης θέλει να μας βγάλει στην παρανομία! Κι έγινε το αστείο ιλαρό και το ιλαρό ρυπαρό.
Δεν θα σας βγάλει κανείς εκτός νόμου, αδελφοί του σκότους. Μην παραιτείστε του ιερού σκοπού. Μαλακά μόνο. Μη βγάλετε και καμιά κήλη λόγω Φίλη...
πηγή Η Αυγή

2 σχόλια:

  1. Άντε ρε φασισταριά. Ξευτίλες. Η αντίδραση του λαού σας πείραξε. Που ήσασταν ρε λαμόγια συριζαίοι όταν διαδήλωναν οι αγανακτισμένοι. Αληταριά φασιστοσυριζαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλαξε χερια η κουταλα ,αυτο ειναι ολο . Το στερητικο συνδρομο σε ολο του το μεγαλειο. Τοσα χρονια μασαμπουκας ,ε αραχνιασαν οι μασελες .Υπομονη παιδια ,παλι με χρονια με καιρους ,παλι δικα σας θα ναι. Ο κολος κυριουλης με το κολωνατο θα ειναι παρων??? Εχει γινει σαν τον ΠΕΤΡΟ της μυκονου. Τετοιος αγωνα δεν γινεται χωρις εμ-βλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή