Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ποιος είναι ο Β. Χιώτης που κατασκεύασε το σκάνδαλο "Κατρούγκαλος".Ιδού η λαμπρή πορεία του!












«Εκτελούσατε συμβόλαιο. Είναι προφανές ότι οι εντολείς σας βρίσκονται στα κόμματα της αντιπολίτευσης», είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στον δημοσιογράφο Βασίλη Χιώτη που υπογράφει το άρθρο στο Βήμα, το οποίο εμφάνιζε τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να «υπόσχεται διορισμούς με προμήθεια 12%»

Μία ενδιαφέρουσα φωτογραφία-κολάζ λάβαμε από φίλο αναγνώστη, που περιγράφει εν συντομία την πορεία του "δημοσιογράφου" Βασίλη Χιώτη, που έγινε πανελληνίως ρόμπα, με την παρουσίαση παραποιημένου συμφωνητικού που δήθεν ο Κατρούγκαλος κατέθεσε, σύμφωνα με το οποίο θα έπαιρνε αμοιβή ως δικηγόρος, από απολυμένο του Δημοσίου.


Ο Βασίλης Χιώτης, ξεκίνησε την καριέρα του με ανυπόγραφα άρθρα από την γνωστή "Αυριανή" του Κουρή, αυτή την κατακίτρινη φυλλάδα της δεκαετίας του 80!
Από εκεί πέρασε στον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη. Ήταν κολλητός του Θεοδωρου Ρουσόπουλου και επί υπουργείας του υπήρξε κορυφαίος "παίκτης" του συστήματος Ρουσόπουλου!
Παρέμεινε εκλεκτός των υψηλών κλιμακίων της εξουσίας και επί Σαμαρά. Αριστερά (με τ χέρι στο πηγούνι) σε meeting με Σαμαρά, Ψυχάρη, Πρετεντέρη, Καψή και Παναγιωτόπουλο.
Δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι ήταν έναν "κανονικός" δημοσιογράφος. Επιδείκνυε ευθαρσώς την μεροληψία του, ακόμα και με οπαδικούς όρους, πάντα κοντά στην εξουσία!

(αυτά επι Σαμαρά)

1 σχόλιο: