Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Ο ''ξαφνικός έρωτας'' για την Ομογένεια, της ''Νέας Δημοκρατίας'', έναν και μόνο στόχο έχει: Χρήμα για το ''μαγαζί'' τηςΜας στάλθηκε από την ομογενειακή εφημερίδα "Καλάμι"


Kαλά θα κάνουν οι γραφικοί των Κομμάτων Ελλάδας, να μην εξάγουν τις σαχλαμάρες τους στην Ομογένεια''ΖΗΤΩ H παλιο-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'': Τώρα δίνει και...''οξυγόνο'' στον απόδημο Ελληνισμό, από το...περίσσευμά της.


Είναι συγκινητική η προσφορά του Κόμματος που τίμησε το ρουσφέτι, την μίζα και την αρπαχτή, συναγωνιζόμενο το ΠΑΣΟΚ.

Με κύριο σύνθημα στο 10ο Συνέδριό της ''οξυγόνο για την Ελλάδα μας'', η Ν.Δ. υπόσχεται να σώσει από την ''ασφυξία'' τους 'Ελληνες, εξαιτίας μνημονίων, παρέχοντάς τους... ''οξυγόνο''.Και με την φόρα που πήρε, υπόσχεται και... ''οξυγόνο'' στους εκτός Ελλάδας 'Ελληνες, για να γλυτώσουν κι αυτοί από την... ''ασφυξία'': «Θέλω να τονίσω την μεγάλη σημασία που δίνει η Νέα Δημοκρατία στη δυνατότητα να ψηφίζουν οι απόδημοι Έλληνες.... Δίνουμε οξυγόνο στους Έλληνες της διασποράς», επισήμανε την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.Και οι Ομογενείς που ζούμε μόνιμα εκτός Ελλάδας, μη δυνάμενοι να καταλάβουμε αν πρόκειται για κρατικοδίαιτο Κόμμα βλαμμένων ή γραφικών, αναρωτιόμαστε: 

Από ποιά... μνημόνια ή άλλη αιτία, πάθαμε ''ασφυξία'' για να χρειαζόμαστε ''οξυγόνο''; Και το ''οξυγόνο'' αυτό θα είναι καθαρό, ατόφιο ή μολυσμένο από μίζα, ρουσφέτι, αρπαχτή, διαφθορά και διαπλοκή, με κίνδυνο... ''να τα τινάξουμε'';Σημ.1: Την ''δυνατότητα να ψηφίζουν'' οι του απόδημου Ελληνισμού την έχουν, μόνο αν πάνε στην Ελλάδα. Για την επιστολική ψήφο ''μούγκα'' τα Κόμματα των διαπλεκόμενων-διεφθαρμένων, πιστοποιώντας έτσι ότι θεωρούν τους Ομογενείς ''ηλίθιους β' κατηγορίας''.Σημ.2: Γραφικοί και μη γελωτοποιοί της Ν.Δ. (και λοιπών γελοίων Κομμάτων ''εξουσίας''), ο απόδημος Ελληνισμός δεν είναι ''αποβλακωμένα πρόβατα'', όπως οι ψηφοφόροι σας στο Ελλαδιστάν, για να τον ''δουλεύετε'' με σαχλαμάρες και κουτόχορτο.Σημ.3: Κούλη, νέα ''Νέα Δημοκρατία'', με τα ίδια ''χαλασμένα υλικά'', δηλ. τούβλα, που μολύνουν την ατμόσφαιρα της Ελλάδας, δεν χτίζεται.Στην Αμερική, μόνο η Ντόρα έγραψε ιστορία (2006, εδώ και η απόδειξη), ενώ τον Κούλη τον έκραξαν ακόμα και στην παρέλαση Νέας Υόρκης. 

1 σχόλιο: