Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Αναποδογυρίζοντας την πραγματικότητα-TOY ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΠΑ















Στη Δικαιοσύνη οι κατηγορούμενοι
Απ' όλες τις πλευρές προκύπτει ότι η ομάδα των εκβιαστών ήταν ένα δεξιό-ακροδεξιό συστηματάκι που έδρασε ασύδοτα την περίοδο της δεξιάς διακυβέρνησης. Και την εποχή του Κώστα Καραμανλή και την εποχή της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ οι κατηγορούμενοι είχαν καταλάβει περίοπτες θέσεις παχυλής αργομισθίας στον κρατικό μηχανισμό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Από τα πόστα αυτά έδεναν και έλυναν, εκβιάζοντας, απειλώντας και προσφέροντας υπηρεσίες στους ανθρώπους που τους διόρισαν. Η σχέση ήταν αμοιβαίως επωφελής αν κρίνουμε από τη μακροημέρευση της.
Προφανώς, για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κυρίως όμως για τα μέσα ενημέρωσης που στήριξαν με φανατισμό Σαμαρά-Βενιζέλο (εκτός από ένα διάστημα μερικών ημερών που φλέρταραν αναιδώς και ξεδιάντροπα με τον ΣΥΡΙΖΑ ) και σήμερα αποθεώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όλα αυτά είναι ασήμαντες λεπτομέρειες.
Αδιαφορούν επιδεικτικά για τα ντοκουμέντα και προσπαθούν με φανατισμό ιερομόναχου να ανακαλύψουν στοιχεία που θα εκθέτουν υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης. Κι όταν η έρευνα δεν αποδίδει, δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε χοντροκομμένες κατασκευές.
Διαψεύδονται, γιατί πάνω στη βιασύνη τους και στον πανικό τους μαζεύουν και υιοθετούν χωρίς στοιχειώδη διασταύρωση ό, τι κυκλοφορεί σε λαθρόβια μέσα, αλλά δεν απογοητεύονται. Συνεχίζουν ακάθεκτα. Ξέρουν πολύ καλά-παλιές καραβάνες στην ίντριγκα και ατσίδες στη χειραγώγηση-ότι και τα πιο κραυγαλέα ψέματα σε συνεχείς και μεγάλες δόσεις, κάποιοι θα βρεθούν να τα πιστέψουν.
Στόχος τους δεν είναι η ανακάλυψη της αλήθειας.
Στόχος τους είναι να γίνουν όλοι ύποπτοι ώστε οι πραγματικοί ένοχοι να κρυφτούν μέσα στο πλήθος των αμφιβολιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου