Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Όταν τα στελέχη του MEGA ζητούσαν από τον Ψυχάρη να διώξει τον Πρετεντέρη
















 




Πριν το αίτημα Τσίπρα κατά τον εκδότη… είχαν προλάβει να το ζητήσουν οι διευθυντές του καναλιού
Ο Γιάννης Πρετεντέρης ήταν πρόβλημα για τις τηλεθεάσεις του MEGA αμέσως μετά την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου. Τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού είχαν στα χέρια τους στοιχεία από εσωτερικές έρευνες, από τις οποίες προέκυπτε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν ανεπιθύμητος στο κοινό. 
Ωστόσο κανείς δεν τολμούσε να θέσει επισήμως το αίτημα στους εκδότες…


Παρακολουθώντας το φαινόμενο και ελπίζοντας να διαψευστούν οι εν λόγω έρευνες. 
Το φαινόμενο όμως αντί να αμβλύνεται, φούντωνε, δεδομένου ότι τόσο το δελτίο ειδήσεων του καναλιού όσο κυρίως η εκπομπή «Ανατροπή» έχανε σταθερά νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όλοι πλέον στο κανάλι μιλούσαν σχεδόν ανοιχτά για το πρόβλημα που τους δημιουργούσε ο Γιάννης Πρετεντέρης.



Πριν λοιπόν θυμίσουμε στους αναγνώστες του Enimerosi24 τι γράφαμε πριν δυο χρόνια και συγκεκριμένα για τα στελέχη του MEGA, που φέρεται να ζήτησαν από τον Σταύρο Ψυχάρη να τους δώσει το «πράσινο φως» προκειμένου να απαλλαγούν από την εκπομπή του δημοσιογράφου που τους έριχνε (στα τάρταρα) το μέσο ημερήσιο όρο τηλεθέασης…



Να ξεκαθαρίσουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων εντυπώσεων, πως δεν έχουμε καμία γνώση ή πληροφορία για τις συναντήσεις Ψυχάρη – Τσίπρα… 
Και ειδικότερα για το αν ζήτησε ο πρωθυπουργός και τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη να διώξει τον Γιάννη Πρετεντέρη από το MEGA.

Αντίθετα όμως, γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ ότι ακριβώς δύο χρόνια πριν τον Μάρτιο του 2014… Τα στελέχη του MEGA (που μάλλον δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ)… Επιθυμούσαν το ίδιο που υποστηρίζει ο Σταύρος Ψυχάρης στο σημερινό του άρθρο ότι του ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας και εκείνος αρνήθηκε!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εποχής ο Σταύρος Ψυχάρης στο αίτημα των στελεχών του καναλιού να τους απαλλάξει από τον Γιάννη Πρετεντέρη, φέρεται να ήταν συγκαταβατικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου