Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Αποκαλύψεις για στενές σχέσεις Κουμουτσάκου και Μουσάhttp://tvxs.gr/news/ellada/apokalypseis-gia-stenes-sxeseis-koymoytsakoy-kai-moysa


Στενές σχέσεις μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου και του Παναγιώτη Μουσά, βασικού κατηγορούμενου για το κύκλωμα των δημοσιογράφων εκβιαστών, αποκαλύπτει η εφημερίδα Έθνος.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκοςφέρεται να είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Τάκη Μουσά, ακόμη και δύο εικοσιτετράωρα πριν από τη σύλληψή του. Τα στοιχεία προκύπτουν από τιςκαταγραφές του υπερκοριού της ΕΥΠ που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο.
Όπως προκύπτει από τις συνομιλίες η σχέση του Τάκη Μουσά με τον Γιώργο Κουμουτσάκο ήταν πολύ στενή, καθώς ο δημοσιογράφος φέρεται να ενημέρωνε τον εκπρόσωπο της ΝΔ για δημοσιεύματα και τον συμβούλευε για την επικοινωνιακή στάση που θα έπρεπε να κρατήσει επί θεμάτων της επικαιρότητας, εκτός αλλά και εντός κόμματος.
Σχολιάζοντας το δημοσίευμα, η κυβερνητική εκπρόσωποςΌλγα Γεροβασίλη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει εξηγήσεις από τον κατά τα άλλα «λαλίστατο» εκπρόσωπο της ΝΔ
«Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας “Έθνος” τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη και προσθέτει:
«Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου