Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Β. Λεβέντης: Ο Ψυχάρης τώρα περιφέρεται και εκβιάζει
























http://www.avgi.gr/article/6323781/b-lebentis-o-psuxaris-tora-periferetai-kai-ekbiazei

"Ο Ψυχάρης τώρα περιφέρεται και κοιτάει να εκβιάζει, να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει το τομάρι του. Αυτό προσπαθεί. 
Υπόσχεται στηρίξεις σε διαφόρους και αυτή είναι η δουλειά του. Δεν ξέρει άλλη δουλειά ο Ψυχάρης από το να υπόσχεται στήριξη σε κόμματα και να ζητάει προστασία για τον εαυτό του και για το παρελθόν του" υποστήριξε χθες ο Β. Λεβέντης μιλώντας στον ρ/σ "Παραπολιτικά FM".
"Ο κάθε Ψυχάρης που έχει πάρει μεγάλο ποσό δανείων δεν πρόκειται να πληρώσει γιατί δεν έχει" υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ερωτηθείς αν θεωρεί ότι ο μεγαλοεκδότης ζήτησε διαγραφή δανείων. "Μπορεί να είναι και τρελός και να τα ξόδεψε" συμπλήρωσε μάλιστα ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, αναφέροντας πως "τα δάνεια δεν πρέπει να τα δίνεις αν δεν έχει ο άλλος εγγυήσεις".
Ενώ για το αν ο πόλεμος ΔΟΛ - κυβέρνησης σχετίζεται με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε: "Δεν το αποκλείω, αν και τον Ψυχάρη εγώ δεν τον έχω ακούσει ως πιθανό να πάρει άδεια τώρα. Συμμετέχει στο Mega, αλλά το Mega θα κλείσει. Ο Ψυχάρης έχει προβλήματα οικονομικά. Μπορεί να διαθέτει τόσα ποσά; Δεν θα το κάνει! Δεν ξέρω αν το κάνει μαζί με άλλους, αλλά μόνος του να καταθέσει φάκελο είναι πολύ δύσκολο και με όλα αυτά που βγάζει για συναντήσεις κ.λπ. δίνει μια εικόνα όχι τόσο καλή και διάφανη". Συνέχισε λέγοντας πως "ο Τσίπρας έχει και αυτός ευθύνη, να συναντιέται τέσσερις φορές και να ισχυρίζεται ότι, αφού δεν του έδωσα κάτι, είμαι εντάξει".
Τέλος, για τη σχέση εκβιαστών και Ν.Δ., ο Β. Λεβέντης υποστήριξε: "Ο Σαμαράς ούτε ασχολείται με αυτά, απλά κάποιος υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της Ν.Δ. περιφερομένων αυτών και παρουσιαζομένων ως εκδοτών παίρνανε κάνα ποσό 18 χιλιάδες όταν οι άλλοι παίρνουνε 100 και 200 χιλιάδες".
Μ.ΚΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου