Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Νέα προειδοποίηση του Σταύρου Ψυχάρη προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό
























Νέα προειδοποίηση του Σταύρου Ψυχάρη προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Αφού γράφει για το Νάσερ και την προπαγάνδα  (παραλείποντας τις αναφορές στη Χούντα)  σημειώνει πως το “ευτυχώς το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”.

Και στέλνει το μήνυμα, με δεδομένη τη συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Πρωθυπουργό σε σπίτι τρίτου προσώπου.

“Οι πολίτες είναι τώρα εξοπλισμένοι με τέλεια μηχανήματα λήψεως εικόνων και ήχου. Κα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανοίξουν το βίντεο ή το μαγνητόφωνο και να διασκεδάσουν αρκούντως”.

Παλιά κόλπα. Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Πριν από μερικά χρόνια στην ΕΡΤ, επί διοικήσεως Λ. Ταγματάρχη, η Έλλη Στάη και η ΕΡΤ έίχαν δεχθεί επίθεση μέσω Internet. Η ΕΡΤ εμφανιζόταν να έχει κάνει γκάφα σε ένα σούπερ που έλεγε δήθεν κάτι “περί πέους”.

Το αληθές ήταν “περί χρέους”.
Τότε κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων στην  Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο Λάμπης Ταγματάρχης, ο τότε γενικός διευθυντής ενημέρωσης, Βασίλης Μπίτσης, ο διευθυντής ειδήσεων Γιώργος Κογιάννης και η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Έλλη Στάη.

Ενώ, λοιπόν, ο πρωθυπουργός, προ ημερών χαιρέτισε την πρωτοβουλία της ΕΡΤ για τη μετάδοση των ειδήσεων στην αραβική γλώσσα για τους πρόσφυγες, ο φορέας δεν αντέδρασε στη παραποιημένη φωτογραφία της γυναίκας με τη μαντίλα που εμφανίζοταν να λέει το δελτίο.

ΜΑΝΤΙΛΑ ΕΡΤ
Αν και η παραποίηση αυτή είχε και υπογραφή, η ΕΡΤ δεν ανακοίνωσε καμία τέτοια πρωτοβουλία για να προστατεύσει τη φήμη της και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

ερτ-δελτιο-ειδησεων ΑΡΑΒΙΚΑ
Γιατί, συνέβη αυτό;

Υπάρχουν πρόσωπα που πρέπει να προφυλαχθούν μεταξύ των εμπνευστών της συκοφαντικής εκστρατείας κατά της ΕΡΤ; Τους ενώνει το γαλάζιο;

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΜΑς καταστρεψουν τον φιλελευθερο τροπο ζωης οι προσφυγες!!!!! Ρε γιαννη λες να αρχισουν λαθρεμποριο πετρελαιου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή