Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Γραβάτα Ιμαλαΐων





























Ο Γιώργος Μπουλούκος, είναι αντιπρόεδρος του ΔΣΑ, από τους επικεφαλής του Κινήματος της Γραβάταςμάρτυρας υπεράσπισης του Ν. Μιχαλολιάκου στη Δίκη της Χρυσής Αυγής… και δραστηριοποιείται στη ΝΔ! Γενικώς έχει κάνει δουλειά το παιδί και ανταμείβεται καταλλήλως!


***Είναι αργά το βράδυ, μόλις έχεις δει μια ταινία και σε έχει πιάσει λιγούρα. Θες να φας κάτι γλυκό αλλά να μην το παρακάνεις και γίνει λίπος! «Άντε μια κουταλιά μερέντα», λες. Παίρνεις κουταλάκι (του γλυκού, δεν είσαι λιγούρης). Τρως. Πετάς το κουταλάκι στο νιπτήρα, δε θα φας άλλο έτσι και αλλιώς! Την επόμενη μέρα καταλήγεις να πλένεις 7 κουταλάκια. Έτσι και η ΝΔ χρωστάει 200 εκατ. ευρώ … σε όποιον αναπνέει!

*** Έρανο άρχισε η ΝΔ. Με 5 ευρώ μπορείς να αγοράσεις 5-6 ψωμιά για τουςπρόσφυγες ή να βοηθήσεις τον Κυριάκο να ξεπληρώσει τα 200 εκατ. που έχει φεσώσει το σύμπαν η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη!
*** Συγνώμη για την ενόχληση, δεν είμαι ζητιάνος, είμαι από καλή οικογένεια, μας έχουν δείξει και στο ΣΚΑΙ!

*** Να έχεις κατακλέψει διαχρονικά ότι αναπνέει και τώρα να αναγκάζεσαι να ζητιανέψεις… ούτε ο θεός δεν το θέλει!
*** Το χειρότερο δεν είναι πως είναι ακροδεξιός, παθολογικός ψεύτης και η επιτομή του τυχοδιώκτηΤο χειρότερο είναι ότι όλοι καταλαβαίνετε για ποιον μιλάω, από ποιο κόμμα είναι … και πως δεν είναι μόνο ένας…
 

 *** H φόρτιση κινητών για 10 ευρώ στους πρόσφυγες και η πώληση 5 ευρώ το νερό, είναι ένα πρότυπο καινοτόμου σταρτ-απ επιχειρηματικότητας και ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που ο ΣΚΑΙ θα έπρεπε να προβάλει ως παράδειγμα!
*** Ευτυχώς πάντως που υπάρχει το Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τον Μπογδάνο και ξεφτιλίζονται μεγαλοπρεπώς -και χωρίς κουβέντα- όλα τα φιλελέ επιχειρήματα!
*** Βασικά, ευτυχώς που υπάρχουν οι Μπογδάνοι… γενικώς! Δεν μπορείς να κατηγορείς τη διάρροια επειδή έπαθες ιογενή γαστρεντερίτιδα! Μπορείς όμως να τα βάλεις με τον εαυτό σου γιατί δεν πρόσεξες τι έβαζες στο στόμα σου ή γιατί δεν έπλενες τα χέρια σου. Το ίδιο και με τους μισάνθρωπους νεοφιλελέδες στη χώρα μας… μην τους βρίζετε δεν φταίει το σύμπτωμα για την ασθένεια! 
*** Dear diary, αν με διορίσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ, να μη ξεχάσω να διαγράψω κάτι αρχαίες δημοσιεύσεις στο Twitter που εκθειάζω τον Ψαριανό και τηνΚωνσταντοπούλου! Δεν είμαστε για να ξεφτιλιζόμαστε τώρα
*** Πάντως, συνεχίζουμε να κάνουμε πολιτική κριτική σε αυτή τη χώρα, σαν να υφίσταται κράτος… σαν να μην είναι απλά μια σκιά… μια χωματερή με ερείπια. Υποκρινόμαστε στην καθημερινότητα μας πως όλα είναι εντάξει, σα να μη βλέπουμε στα μάτια του άλλου την τραγωδία που από ντροπή δεν ομολογεί.
Δεν μπορεί να είναι τόσο στόκοι, τόσο μισάνθρωποι, τόσο αδίστακτοι στη ΝΔ…


 Καραγκούνης: «Αν κάνουμε κλειστά κέντρα κράτησης ξέρετε τι θα κάνει ο πρόσφυγας ή ο παράτυπος μετανάστης; Θα πει θα δώσω 14χιλιάδες; Όχι θα κάτσω σπίτι.» …

ώπα, άκυρο! Τελικά, μπορεί!


Ο Άδωνις είχε «διορίσει» συμβουλο στο υπουργέιο Υγείας, ένα στέλεχος της ΝΔ, που απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής, τον Θανούλη τον Πλεύρη! Οκ , δεν είναι και Καρανίκας… μόνο δολοφονίες μεταναστών ζητούσε! Όχι πριν 20 χρόνια, όταν ήταν «ακτιβιστής της δεξιάς»… το 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου