Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Οι 10 μικροί Παπασταύρου































*** Πλήρωσε λέει ο Παπασταύρου το πρόστιμο των 3,3 εκατομμυρίων ευρώ για τη λίστα Λαγκάρντ. Έτσι καταπολεμούσε ο Ντελαμαγκέν Ντεβοτανίκ τη φοροδιαφυγή. 
Μακάρι, όντως, «να είχαμε 10 Παπασταύρου»… θα μπαίνανε σε ένα απόγευμα 33 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία.
*** Η αλήθεια όμως είναι πως δεν έχουμε 10 Παπασταύρου… είναι πολύ περισσότεροι, πολύ πιο πλούσιοι και πολύ πιο διεφθαρμένοι. 
Μόνο η ΝΔ του Κυριάκου και οι επιχειρηματίες που τη στηρίζουν έχουν κρυμμένο το μισό ΑΕΠ της χώρας στα συρτάρια τους.
*** Και μην ξεχνάτε… τα χρέη είναι δημόσια, τα κέρδη ιδιωτικά!
*** Η ΝΔ είναι ένα εντελώς διεφθαρμένο κόμμα! Θα μου πεις, «και για το ΣΥΡΙΖΑ δεν ισχύει το ίδιο»; Ναι, το ίδιο ισχύει… η ΝΔ είναι ένα εντελώς διεφθαρμένο κόμμα
*** Λιάνα Κανέλλη, βάλε λίγο ρε να παίζει εκείνο το ωραίο τραγούδι του Μπαγιαντέρα… το «από Βαρδής ξεκίνησα με έναν παλιό μου φίλο»
*** Το Mega έπαιξε στο Δελτίο του σποτάκι του ΠΑΜΕ… ή είσαι με την αγροτιά ή δεν είσαι!
*** Οι νεοναζί της ΧΑ και η ΝΔ ήταν πάντα συγκοινωνούντα δοχεία… τις τελευταίες εβδομάδες είναι και συγκοινωνούντα αρδευτικά συστήματα!
*** Ο Πρετεντέρης έχει εκπομπή με θέμα το κατέβασμα της παράστασης στο Εθνικό και με τίτλο «Τρομοκρατία ή Λογοκρισία»! Το πιάσατε; Η παράσταση «Η ισορροπία του Nash» είναι «τρομοκρατία» και μόνη λύση, η λογοκρισία.Ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Όργουελ αυτό που ζούμε.
*** «Εσείς δε θα αντιδρούσατε αριστερούληδες αν ανέβαινε ένα έργο του Κορκονέα», ως εκεί φτάνει το μυαλουδάκι των τζημεροειδών! Δεν μπορούν τα έρμα τα ζωντανά να καταλάβουνε πως δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία, όποιος και αν αντιδρούσε
*** Ο Ξηρός είναι αφοπλισμένος και κατά 80% ανάπηρος. Τα συστημικά ΜΜΕ απευθύνονται σε νοητικά ανάπηρους και είναι 100% οπλισμένα
*** Πόσο πιο απλά να σας το πει η γερμανική πρεσβ… ε, ο Τέλογλου ρε παιδιά; «Κλείστε τις επιχειρήσεις σας και δουλέψτε υπάλληλοι των 500 ευρώ σε πολυεθνικές»!
Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πόσο σημαντική είναι η εκστρατεία του Bernie Sanders στις ΗΠΑ…! Ταξικότατος, χωρίς μεγαλοεπιχειρηματίες να τον στηρίζουν, με τη wall street να προμοτάρει την Κλίντον, με όλα τα συστημικά ΜΜΕ εναντίον του… ήρθε ισόπαλος με τη Χίλαρι στην Αϊόβα! Μέσα στην καρδιά του κτήνους, αυτός ο παππούλης μιλάει για δημόσια υγεία και παιδεία για όλους! Σαφώς και δεν θα τον αφήσουν να νικήσει… αλλά μικρή σημασία έχει… ξαναδημιουργείται ταξική συνείδηση στις ΗΠΑ και αυτό είναι μια μεγάλη νίκη! Γιατί παντού στον κόσμο (και εδώ φυσικά) η μάχη που θα δοθεί στο τέλος, δεν είναι ανάμεσα σε κόμματα, αλλά μεταξύ νεοφιλελεύθερων… και ανθρώπωνΜεταξύ αυτών που πιστεύουν πως «επιτυχία» είναι το κέρδος, μια καλή δουλειά και ένα αυτοκίνητο.. και αυτών που πιστεύουν πως κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος αν δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ευτυχισμένοι…! Ανάμεσα στην ουτοπία και τη δυστοπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου