Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Kωνσταντίνος Ταχτσίδης: Mατάρες μου








 

 

 


 

** Η Αργοναυτική, με τη Μήδεια να σφάζει τα παιδιά της, έκλεισε με περισσότερο μπρίο και κέφι από την εκστρατεία των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ…! Ο πατέρας του Κυριάκου που τις έζησε και τις δύο μπορεί να το επιβεβαιώσει
*** Φωταγωγήθηκαν χθες Εκάλη – Πολιτεία – Γλυφάδα! Στο δρόμο καγιέν κορνάραν, τα καταστήματα έμειναν όλο το βράδυ ανοιχτα και στα σπίτια οι κουζίνες SIEMENS ανοιγόκλειναν τα μάτια τους απ’ τη χαρά
– Μην ακούς τι λένε τώρα, μπορεί να “έσπρωξε” πολλά λεφτά, αλλά είναι αυτοδημιούργητος και στήριξε την ιδιωτική πρωτοβουλία!

– Ο Κυριάκος;
– Ο Μάκης ο Ψωμιάδης!

*** Η ΝΔ είναι σαν κάτι πολεμικά πλοία από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, που αντί να τα κάνουν παλιοσίδερα (scrap) τα ανακαινίζουν και τα κάνουν κρουαζιερόπλοια για ηλικιωμένους στην Φλόριντα! Βάζουν έναν καπετάνιο με “όνομα” και τα βράδια διασκεδάζουν με bingo και karaoke! Το σκαρί παραμένει γεμάτο σκουριά και βρώμα… απ’ όπου και αν το πιάσεις
*** Οι “Μένουμε Ευρώπη” έβγαλαν πρόεδρο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από αυτό που τους αξίζει… μακροχρόνια δημόσιο υπάλληλο – επιτομή της οικογενειοκρατίας – λατρεμένο της διαπλοκής που παίζει τα ρέστα της…!
*** Υπάρχουν βασιλικές οικογένειες με μικρότερης κλιμακας διαδοχή από τους Παπανδρέου, τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτακαίους! Βασικά ούτε το Game of Thrones δεν έχει τόση οικογενειοκρατία. Η μεταπολίτευση δεν τελείωσε… είναι αντιπολίτευση!
*** Οι περιπτώσεις Γιώργου, Κώστα, Κυριάκου είναι -πέρα απ' την πλάκα- βαθειά και ανθρώπινα, λυπηρές! Βλέπεις στα μάτια τους (εκτόςε απ' τον Κώστα που έχει μόνο κύκλους) ένα απέραντο κενό το οποίο γεμίζει η βαθειά τους πεποίθηση ότι είναι γεννημένοι για να υπηρετήσουν ένα καρμικό πεπρωμένο! Το πιστεύουν πραγματικά. Έχουν πάρει τόσο στα σοβαρά τον ρόλο που στο τέλος το μόνο που τους μένει είναι μια τερατώδης, ανίατη μανιοκατάθλιψη!
Το παρακάτω τουίτ του Πορτοσάλτε, σε απλά ελληνικά μεταφράζεται: «δε βλέπω μπροστά μου απ' την καύλα»
PORTOSALTE KYRIAKOS
*** Αν ο Κυριάκος και ο Άδωνις είναι «ένας από εμάς», μάλλον έχουμε αποτύχει ως είδος
*** Ήλπιζα να κερδίσει ο Κούλης… δεν θα άντεχα να έχανε και να τον βλέπω να είναι (χριστοφο) ράκος
*** Τουλάχιστον με τη νίκη του Κυριάκου, τελειώνει το παραμύθι «εγώ δεν είμαι δεξιός, φιλελεύθερος είμαι»! Ακραίοι νεοφιλελεύθεροι, ακραίοι κεντρώοι, λαϊκοί δεξιοί, φασίστες, νοικοκυραίοι, ποτάμια, τζήμεροι… όλοι στην ίδια οικογένεια ανήκουν! Οι πραγματικοί κοινωνικά φιλελεύθεροι και τα ξωτικά του Άη Βασίλη είναι αποκυήματα της φαντασίας
*** Εδώ, να πούμε συγχαρητήρια και στον Άδωνη… ήταν η πρώτη του νίκη μετά από 4 εκλογικές διαδικασίες μέσα σε ένα χρόνο
*** Πρέπει σιγά-σιγά να συμβιβαστούμε στην ιδέα πως θα αποχαιρετίσουμε το λατρευτό μας Ποτάμι! Φεύγει όπως ήρθε… το παρασέρνει μεγαλύτερος βόθρος!
*** Είναι μερικοί που σίγουρα θα πάνε απ' το ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ του Κυριάκο! Σα να σε απατάει η γυναίκα σου και εσύ να την εκδικείσαι πηγαίνοντας με την 80χρονη θεία της.
*** Μειωμένη λέει η προσέλευση στις εκλογές της ΝΔ, σε σχέση με τον πρώτο γύρο! Αν κρίνουμε από την ηλικία όσων ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, πρέπει η προσέλευση να είναι αυξημένη στη «γειτονιά των αγγέλων»

Ολόκληρη η ιστορία του 20ου αιώνα … ο φασισμός ήταν πάντα το μακρύ χέρι του νεοφιλελευθερισμού! Δεν θέλει πολύ σκέψη, μια σελίδα ιστορίας να ανοίξεις…
ΑΚ
Η επιρροή της εκλογής Κυριάκου στο εγχώριο star system! Η Ελένη Φουρέιρα στηρίζει τη γερμανική στροφή, με πέδιλο και άσπρη κάλτσα!
foureira-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου