Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Θα πλέξω τούλι για τον Πατούλη






*** Βρέθηκαν, λέει, μετρητά και μαύρα, 15 εκατομμύρια ευρώ, σε χρηματοκιβώτιο του ΠΑΣΟΚ. Σα να λέμε βρέθηκε παράνομη φυτεία κάνναβης έξω από την Καλαμάτα ή όπλα σε χωριό της Κρήτης!
*** Από άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη στην «Ημερησία»: «Αντί να επαναλάβω τις καθιερωμένες ευχές των Ελλήνων πολιτικών θα προσπαθήσω να πω – και να σκεφθώ- τι θα μας συμβούλευε και τι θα μας ευχόταν σήμερα ο Περικλής»

Πρώτον, δεν το έβγαλα απ’ το μυαλό μου, δεν είναι τρολιά! Μην κοροϊδεύετε!

Δεύτερον, ας σταθούμε, με το ανάλογο δέος, στο ότι ο Σταύρος προσπάθησε να σκεφτεί!

*** Σαν τη χαρά του Κυριάκου πάντως όταν λέει “να φτιάξουμε ένα μικρότερο και ευέλικτο κράτος”… ούτε ύαινα μπροστά σε κουφάρι αντιλόπης!
*** Mένουμε Ευρώπη! Πως ήταν στο σπίτι του Norman Bates στο Ψυχώ; ε, αυτό!
*** Δεν υπάρχει πραγματικός ευρωπαϊστής που να μην προβληματίζεται βαθειά με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη, σε κάθε επίπεδο. Εκτός από τους εγχώριους “Μένουμε Ευρώπη”, που έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο αμοιβαδοποίησης που εξισώνουν τον ακραίο νεοφιλελεύθερισμό με κάποιο θολό ευρωπαϊκό ιδεώδες που αυτοικανοποιείται με το αόρατο χέρι της αγοράς.
*** Ο καπιταλισμός είναι σαν το λουκάνικο Φρανκφούρτης! Έχει φαινομενικά ωραία, “βρώμικη” γεύση, όμως δε θες να ξέρεις από τι είναι φτιαγμένο και η καθημερινή κατανάλωση, σου φράζει τις αρτηρίες και σου καταστρέφει την καρδιά!
*** – Φίλε σου χάλασε η βρύση και στάζει
       – Το Ποτάμι είναι!
*** Το πιο εξελιγμένο μοντέλο συριζαίου πάντως, είναι ο Παπαδημούλης. Κάνει το Ριζοσπαστική αριστερά – ΠΑΣΟΚ σε λιγότερο από 11 δευτερόλεπτα!
*** – Οι δανειστές δεν θέλουν συμφωνία, να ξεμπερδεύουν με την αριστερά θέλουν!
       – Μα τελικά συμφώνησαν, υπεγράφη η συμφωνία!
       – Ε, αυτό!
*** Τα μηνύματα που παίρνω είναι θεϊκά: «αυτά που γράφεις είναι ουτοπίες», «λίγος ρεαλισμός δε βλάπτει», “Κάτω τα χέρια απ’ τον Κυριάκο”, «τιθέλειςρεγαμωτοσπίτισουκομμουνισμο;» … και μου τα λένε για κακό ρε φίλε!
ΥΓ. Επειδή γίνονται συστάσεις περί ανοχής στην αντίθετη άποψη, ο νεοφιλελευθερισμός και o κοινωνικός δαρβινισμός δεν είναι άποψη, είναι αρρωστημένη διαστροφή εφάμιλλη με την νεκροφιλία και το «Σύνδρομο Μπογδάνου»…
Η Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση της οικογένειας του βασικού ομιλητή στη συγκέντρωση του «ΝΑΙ» των Μένουμε Ευρώπη και Δημάρχου Αμαρουσίου, Γιάννη Φλωρινιώτη.
Ο Πατούλης δεν είναι ο μόνος που θα «πουλούσε και τη μάνα του» για λίγη δημοσιότητα. Το ίδιο κάνει συστηματικά ο Κυριάκος από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας. Αν και διαφωνούμε, σεβόμαστε την επιθυμία του να «ξεπουλάει» όσο-όσο τα πρόσωπα των ανήλικων παιδιών του και δημοσιεύουμε το τιτίβισμα του. Ως έχει, χωρίς μωσαϊκό!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου