Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Κοίτα ποιός μιλάει...


 

 

 
http://gerogriniaris.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8.html

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Google+


Διαδικτυακός τόπος συνάντησης παλαιών μαθητών Ιονίου σχολής

ΦΕΚ ΥΟΔΔ 101/2009


Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα αλλά φοβάμαι μην θεωρηθεί εκβιασμός και συκοφαντία.Βλέπεις ο υπεύθυνος του γραφείου του πρωθυπουργού απειλεί ακόμα και σατιρικούς λογαριασμούς με 100 followers που κάνουν χαβαλέ στο τουίτερ.
Είναι λίγο περίεργο ένας υπεύθυνος επικοινωνίας να αντιδρά έτσι αλλά όπως καταλαβαίνει κάνει ο καθένας, δεν θα του πω εγώ τι να κάνειΑν δεν φοβόμουν θα ρωτούσα για το υπερτροφικό δημόσιο, για τους τεμπέληδες δημόσιους υπαλλήλους, ή για το πάρτι που έστησε το ΠΑΣΟΚ και το σπάταλο κράτος.Θα ρωτούσα επίσης αν η Αποστολοπούλου Ολυμπία του Αλεξάνδρου που διορίστηκε το 2009 από τον τότε υπουργό πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά στη γενική γραμματεία ολυμπιακής αξιοποίησης είναι η Αποστολοπούλου Ολυμπία του Αλεξάνδρου με την οποία ο επίσης διορισμένος από τον Αντώνη ΣαμαράΓεώργιος Μουρούτης είναι παντρεμένος.Μπορεί και να είναι συνωνυμία και να μην έχει καμία απολύτως σχέση.

Θα ήταν σατανική σύμπτωση αλλά συμβαίνουν και τέτοιες. Δεν ρωτάω όμως, θα με πει έμμισθο.
Και το χειρότερο, Ηλία! 


Δεν ήμουν πάντα τέτοιος, υπήρχε η εποχή που αυτά που έγραφα τους άρεσαναλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Παλιά, όταν ήμουνα έμμισθος της Συγγρού...Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης αν ξέρει την Όλια Αποστολοπούλου που ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας του (δημόσιου) ΗΛΠΑΠ το 2008 αλλά δεν ρωτάω, είπαμε, θα με πει έμμισθο. Μάλιστα αυτή η Ολυμπία Αποστολοπούλου σύμφωνα με το Βήμα τότε ανήκε στους "γαλάζιους χρυσοκάνθαρους" αλλά το τονίζω, μπορεί να είναι συνωνυμία.

Παίζει να είναι η ίδια Όλια Αποστολοπούλου για την οποία (μεταξύ άλλων) μέχρι και ερώτηση στην βουλή έγινε. Από τον Βελόπουλο θα μου πεις, όμως καμιά φορά από μικρό και από χαζό λένε...Ίσως να πρόκειται για συνωνυμία, άλλωστε σχετικό ΦΕΚ ή έγγραφο στο "Διαύγεια" δεν μπόρεσα να βρω, αν όμως κάποιος μπορέσει να βρει ας το στείλει με ένα email στο gerogriniaris παπάκι gmail.com, θα με ενδιέφερε.Ούτε και για την Όλια Αποστολοπούλου του ΥΠΕΚΑ δεν βρήκα κάποιο ΦΕΚ, οπότε μόνο πως πρόκειται για συνωνυμία μπορώ να υποθέσω και τίποτα άλλο.

Φαντάζομαι πως πρόκειται για την Όλια Αποστολοπούλου στην οποία αναφέρεται ο "Εξάντας" αλλά δεν ξέρω αν είναι η Όλια Αποστολοπούλου, σύζυγος του Γεωργίου Μουρούτη.

Μπορεί να είναι και συνωνυμία. 

Που να τρέχεις στα δικαστήρια τώρα για μια ερώτηση, δεν ρωτάω αλλά αν κάποιος βρει κάποιο σχετικό ΦΕΚ ή κάποια καταχώρηση στο "Διαύγεια" ας πει κι εμένα να μου φύγει η απορία.Θα μπορούσα τέλος να ρωτήσω αν η δημοσιοποίηση του ονόματος ενός χρήστη του τουίτερ είναι θεμιτή αλλά δεν χρειάζεται.

Έχει απαντηθεί αυτό.

Εγώ πάντως δεν χρειάστηκα την βοήθεια κάποιας "υπηρεσίας"
Βλέπεις όλα τα στοιχεία είναι ελεύθερα προσβάσιμα στο διαδίκτυο.

Για τους καλόπιστους μόνο θα πω πως όταν πρόκειται για κρατικοδίαιτους που έχουν την απάντηση "έμμισθος" καραμέλα η δημοσιοποίηση του περί τίνος πρόκειται επιβάλεται.

Όταν ένας κομματικός και κρατικός υπάλληλος χωρίς κανένα στοιχείο αποκαλεί έναν μπλόγκερ ΨΕΥΔΩΣ έμμισθο λέει ΨΕΥΔΩΣ πως είναι κάποιος Ηλίας, επικαλείται ΨΕΥΔΩΣ πως έχει στοιχεία για αυτό, διαδίδει ΨΕΥΔΗ ονόματα και απειλεί με δήθεν μηνύσεις ή αγωγές για συκοφαντία οφείλει να πάρει την απάντησή του.

Με στοιχεία.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να παρουσιαστούν αυτά τα στοιχεία χωρίς να αποκαλυφθούν οι σχέσεις και τα ονόματα κάποιων.
Θα προτιμούσα να μην έχει χρειαστεί να ανακοινώσω κανένα όνομα αλλά σε αυτή την περίπτωση θα προσπαθούσαν να με βγάλουν ψεύτη και συκοφάντη όπως άλλωστε έχουν κάνει επανειλημμένα παρά τα στοιχεία που συνοδεύουν πάντα τις "συκοφαντίες" μου.
Για τους κακόπιστους δεν χρειάζεται να πω κάτι, αυτοί θα σκούζουν έτσι κι αλλιώς.
Μένει να συζητήσουμε λίγο ποιοί είναι εκείνοι οι "Σαμαροφύλακες" που αποκαλούν τους άλλους έμμισθους αλλά αυτό νομίζω το έχουμε καταλάβει όλοι πια...Εγώ με τον υπάλληλο του πρωθυπουργού μας αρκετά ασχολήθηκα και αρκετά σας ζάλισα, νομίζω το έχουμε καλύψει το θέμα. Ένα σχόλιο μόνο έχω να κάνω.

Κοίτα ποιός μιλάει...Υγ. Κάτι τελευταίο, δικό μου.

Δεν συνηθίζω να λέω "#oti_nanai"....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου